1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

@Sloom, nooit boven de 500kb/sec! met Internet Intensief

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door Titan1980, 4 jun 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Het wordt toch maar eens tijd voor een topic!


  Wij zitten al jaren bij @home en het beviel allemaal erg goed. Ergens vorig jaar hebben ze den snelheid verhoogd en konden wij prima met 1mb per seconde downloaden. Dat mag ook wel als je 49,95 per maand betaal voor Internet Intensief! Maar sinds vorig jaar november ongeveer is de snelheid nooit meer boven de 599kb/sec gekomen! Ik heb al tig keren met de klantenservice gebeld van @home en elke keer kreeg ik gewoon een ander antwoord. Denken ze soms dat je dom bent daaro? Zet je modem uit en een paar minuten laten kun je gewoon weer internetten? LOL nou Ik wordt elke keer afgescheept met het feit dat wij in onze straat misschien meerdere @home gebruikers hebben en dat wij daarom zo'n belabberde snelheid halen?! Dit kan toch niet waar zijn? Je betaald je kapot iedere maand en dat voor nog geen 500kb/sec!!!

  Ik heb 2 weken geleden weer gebeld, en gewoon gekozen voor Ziggo Z3, dus all in.Ook kreeg je hierbij een snellere internet verbinding dus het zal mij benieuwen! TOen ik belde met ze, vertelde de beste man ook van de technische dienst dat er 2 modems op onze naam/verbinding stonden en dat we daarom een belabberde verbinding hadden. Dus vertelde hij ons dat hij die ene ging verwijderen en dat wij een kwartiertje de modem even moesten uitzetten. Dus dat deden wij maar er gebeurde dus mooi helemaal niets met die speed!

  Wat moeten we nou geloven als klant? Ik begin hier erg flauw van te worden en sta echt op het punt om te kappen bij @home en al mijn kennissen hiervan op de hoogte te brengen. Vind het een grove schande!

  Als ik nu de tecnische dienst wil bellen moet ik eerst 9 mins wachten? en dan 10 cent per minuut dokken ?! wtf zeg.

  Zit er over te denken om over te stappen op Tele 2, daar hoor ik wel goede verhalden over.
   
 2. 500Kb/s of 500kb/s?

  Z3 is niet all-in... Dat is Alles in 1 Extra. Wel bij de feiten blijven aub.

  Gefeliciteerd met je 2e bericht. Voegt echt iets toe. Doei, suc6 bij Tele2.

  Snap niet dat mensen er altijd bij moeten zetten dat ze over gaan stappen, terwijl ze volgend jaar nog steeds bij de huidige provider zitten. Zeg dan niets...
   
 3. Kijk eerst maar eens hoe snel Tele2 bij jou in de buurt is. Wat ze beloven kunnen ze lang niet altijd waarmaken. 20MB betalen en maar 5 krijgen is ook niet alles.
   

 4. Zijn dat jouw ervaringen ? Want ik vraag me toch echt af waarom de consument dan toch zo belazerd wordt?!
   
 5. Even af gezien van de discussie of het netjes is: lees de advertenties van internetproviders maar eens goed. Er staat altijd snelheid tot 20 megabit.

  Van belazeren kun je dus, iig juridisch, niet spreken. Geen enkele internetprovider garandeerd snelheden. Wel maakt de ene provider ze gemiddeld gezien veel beter waar als de andere. Kabelaars springen daar meestal gunstig uit, al kan het van persoon tot persoon enorm verschillen.

  Al zou het misschien wel eens een idee zijn dat de consumenten autoriteit na de vliegtarieven die zonder toeslagen werden geadverteerd zich nu eens hier op gaat richten. Adverteren met onafhankelijk gemeten gemiddelde snelheden zou al stukken beter zijn.

  Overigens: het laatste iPing onderzoek is al weer van enige tijd geleden, maar daar deed Casema het qua waarmaken van beloofde snelheid erg prima. Multikabel en @Home al wat minder, maar stukken beter als alle ADSL boeren muv XS4All. Tele2 scoorde het slechts van allemaal.
  Zie http://www.nationaleprovidertest.nl/resultaten.html
   
 6. Ons bedrijf is afgestapt van XS4ALL en iedereen kon zelf uitmaken waar hij heen wilde. De meeste zijn overgestapt naar Tele2. Van de 15 collega's is er maar een die op 19,5 MB zit en de ander op 16 mb. De rest, leest 13 man zit rond de 5 to 8 MB. Er was zelf eentje die op 58 k zat, zelfs ISDN was sneller.

  Zelf zit ik bij @Home en van de beloofde 16MB haal ik ook 16 MB, maximale snelheid dus. Zelfde voor de upload.

  Met andere woorden, kijk even goed op speedtest.nl wat voor snelheid Tele2 haalt op je postcode voordat je over stapt. Dit kon wel eens een stuk lager liggen.
   

 7. daar heb je gelijk in, ik ben ook nog niet over gestapt. Ik snap alleen niet dat ik maar de helft haal van de snelheid die ik behoor te krijgen!
   
 8. Ben benieuwd hoe ze aan deze cijfers komen, het staat in elk geval ver van de werkelijkheid.:shock:
   
 9. he titan, geef mij een een persoonlijk berichtje, kan je wel verder helpen.
   
 10. Gewoon na te lezen op http://www.nationaleprovidertest.nl/opzet.html

  En voor wat het waard is: de uitkomsten bevestigen volledig het beeld dat ik zelf heb en van collega's over ADSL hoor.

  Maar nogmaals, de verschillen per postcode kunnen aanzienlijk zijn.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina