1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ziggo klachten

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door edstoop, 3 jun 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. dus je kunt je mening/kritiek over ziggo wel kwijt hier maar je word hierop weer negatief benaderd door ziggo Lovers, ja daar ben jij er dus een van blijkbaar.

  Ik zit er niet mee, wat een gelul is dat. ik word lanzamerhand een beetje misselijk op dit forum. Er klopt hier echt iets niet, het valt erg op dat sommige moderators het voor ziggo opnemen, of zijn ze mischien wel ziggo medewerkers??? zou me niks verbazen na wat ik zo allemaal lees.
   
 2. Je kunt hier zonder probleem je ei kwijt denk ik, maar er zijn op dit moment al diverse topics waar deze problemen besproken worden en de leesbaarheid van het forum gaat achteruit als iedereen die een klacht of probleem heeft wat al in andere topics loopt ook nog eens een apart topic hier over aanmaakt.
  Dat de moderators gesponserd worden door Ziggo lijkt mij zeer bijzonder maar als iemand dit idee wil hebben , het zij zo.
  ACOSTER , beetje vreemd om zo te reageren tegen iemand die gewoon zijn mening geeft , dat doe je zelf toch ook
  Twigger , rare reactie over ziggo lovers hallo ben je er nog.
   
 3. je begrijp blijkbaar de strekking van mijn reactie niet nee ik ga niet alle mopper toppics lezen maar er komen steeds nieuw bij. ik lees altijd nieuwe toppic aangezien hier ook andere nieuwe problemen op komen te staan wat ook de bedoeling is. maar dit is niet wat er gebeurt er worden wel nieuw toppics gemaakt maar met de inhoud die overeenkomt met die van al vele andere topics hierdoor word het forum onoverzichtlijk en sneeuwen ander berichten onder en dit is natuurlijk nooit de bedoeling
   
 4. Ik irriteer me aan jouw spelling, taalgebruik en het geheel ontbreken van zinsopbouw, maar daar hoor je me toch ook niet over ?

  Er lopen veel klachten en er zijn veel problemen, dus lijkt het mij juist handig als er een overzicht komt met de problemen die er zijn, zodat mensen niet onnodig nieuwe topics openen en mensen die met hun problemen zitten, snel kunnen zien dat het bij andere ook speelt.
   
 5. zo vreemd vind ik dat niet, en dat is mijn mening!!!

  dat mag jij vinden.
   
 6.  
 7. logisch daar is dit forum ook niet voor bedoeld en dat kun je hem via pm laten weten.
  wat een onzin allemaal.
   
 8. Het forum en dan speciaal dit subforum, is inderdaad bestemd voor klachten, misschien moet men zich daar inderdaad weer op gaan concentreren.... (ook ik)
   
 9. dan kun jij dus niet lezen, ik spreek me zelf niet tegen maar had geen zin om uitgereid in te gaan op jou opmerkingen, en stop 's met dat schoolmeester gedrag van je. "wat heb ik nou opgeschreven" "lezen twigger!!!' wie denk je wel dat je bent??? is overigens niet de eerste keer dat je zulke opmerkingen maakt, maar kap daar maar 's mee want daar zit echt niemand op te wachten.
  kinderachtig gedoe.
   
 10. Eh, kunnen we weer even on-topic ipv elkaar de grond in stampen?

  Anyway:
  - dat alles nog niet vlekkeloos gaat bij Ziggo klopt;
  - Dat de MGV alles goed praat klopt niet, nota bene op de homepage staat een artikel 'slechte start Ziggo'. Dit artikel heeft ook de nodige pers exposure gekregen, dus aandacht hiervoor vragen is al gelukt zo lijkt me. Maar oplossen kan de MGV de problemen uiteraard niet, dat kan alleen Ziggo zelf;
  - Over al je genoemde klachten bestaan al threads. Waarom dan een nieuwe thread? Alleen om je frustratie te uiten? Sorry, maar met alleen frustratie posts voegen we niet zo veel toe aan de discussie;
  - Kritiek posten over Ziggo op dit forum moet inderdaad mogen. Alleen kan ik me voorstellen dat de manier waarop eerder contraproductief werkt.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina