1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Juridische stappen

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door wim koevoet, 3 jun 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. El Positivo!

  Wat is jouw functie op dit forum eigenlijk?
   
 2. En in 1 klap ben jij al je geloofwaardigheid hier kwijt. Discussies leuk, maar zulke domme en ondoordachte opmerkingen maken je een beetje een nitwit. Als je geen betere argumenten weet, heel erg jammer hoor, hij probeert ook alleen maar te helpen. Suc6 met je radeloosheid.
   
 3. interactieve tv is er nog alleen woor het casema gebied maar als het een beetje gunstig loopt over twee maanden overal al.

  het hd aanbod is al uitgebrijd in de zomer ned 1hd met het ek de toer en de spelen ook is er eurosport hd bijgekomen voor bijde hoeft er zelf geen hd abbo afgesloten te worden.

  de snelheden zijn al omhoog gegaan, de snelheid van de bundels is al verdubbel en er is nog een snelheidverhoging belooft maar die komt in iedergeval pas als de problemen voorbij zijn deze word voor het snelste abbo mischien zelf boven de 30mbs

  en over de voismail, of jij dit nu belangrijk vind of niet maakt niet uit. veel mensen vinden dit wel handig en zijn hier blij mee.

  en over mijn fuctie zoals je ziet ik ben gewoon senior member en ik probeer ook alleen maar mensen te helpen en volgensmij is dit geen probleem.
   
 4. Ik heb gehoord dat een telefoontje help desk ongeveer 6 euro per telefoontje kost.(aan de aanbieder)
  En je bent niet verplicht om te bellen je kunt altijd mailen.
   
 5. Rooksignalen kunnen ook, alleen weet je dan zeker dat er geen reactie komt. Zelfde als met mail, een antwoord laat dagen, zoniet weken op zich wachten. Dan liever bellen... het is toch lokaal tarief.
   
 6. Discussie heeft niets meer van doen met topic starter, derhalve gesloten.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina