1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Plotseling E48 en E52

Discussie in 'Samsung DCB-9401R' gestart door Tegels, 3 jun 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Sinds gisteren heb ik plotseling op Ned. 1, 2, 3 en RTL 4 geen signaal meer: de DCB is op zoek naar een signaal of kan er geen vinden (code E48 en E52) :shock:. Alle andere zenders kan ik zonder problemen ontvangen. Ook de Guide functie van de zenders die ik niet kan ontvangen doet het wel. Wat kan ik eraan doen om dit goed te krijgen? Vreemd toch dat dit plotseling opduikt?
   
 2. Hoi, helaas heb ik hetzelfde probleem. Al meerdere dagen last van en wat ik ook probeer niets lijkt te helpen. Gisteravond maar eens een klacht gedeponeerd bij Ziggo. Wat denk je? Vanmorgen werken de zenders gewoon weer?!? Zou er toch iemand verstand van zaken hebben daaro bij Ziggo? Maar helaas te vroeg een gat in de lucht gesprongen. Ze weigeren weer...

  Toch maar weer voetbal kijken via het analoge kanaal...:cry:
   
 3. Een kennis van me heeft precies hetzelfde probleem; iemand enig idee waardoor dit komt en nog belangrijker: hoe dat is op te lossen?
   
 4. E 48 - e 52

  Hier ook hetzelfde probleem! aantal zenders e48 of e 52 en de overige zenders doen het wel! Erg vermoeiend dit, eerst de problemen met de telefoon en nu dit weer!
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina