1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Interactieve Televisie

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door pr123, 3 jun 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Weet iemand over welke decoder dit gaat,
  Interactieve Televisie

  Als enthousiaste televisiekijker ben je toe aan iets nieuws. Je wilt zelf bepalen waarnaar je kijkt en wanneer je kijkt. Daarom komt Ziggo nu met Interactieve Televisie.
  Met Interactieve Televisie kun je zenders in HD-kwaliteit bekijken en opnemen. En heb je een populair Nederlands programma gemist? Dan kun je het vaak alsnog opvragen en bekijken wanneer het uitkomt. Bestel nu het installatiepakket Interactieve Televisie voor € 428,95.
  Interactieve Televisie is in het begin nog niet overal beschikbaar. In het bestelformulier zie je vanzelf of je het kunt bestellen. Zo niet, vul dan het formulier 'Hou mij op de hoogte' in en je krijgt bericht zodra het wel kan.

  Dit is op de Ziggo website te vinden
   
 2. Dit klinkt als de Scientific Atlanta decoder die al tijden wordt genoemd als binnenkort beschikbaar, maar waar volgens mij nog geen enkele informatie over daadwerkelijke leverbaarheid bekend is.

  Volgens mij loopt dit stukje wat op de zaken vooruit.

  Of zou hij echt bijna komen? Zou mooi zijn, wacht er al een tijdje op.
   
 3. Er zou een proef met een beperkte groep mensen in Casema gebied komen, dus het zou kunnen.

  @PR123: Heb je een URL waar dit staat op de Ziggo website ?
   
 4. Even gechecked: en verhip, volgens de site is een decoder a 428,95 voor interactieve TV op mijn postcode (3552 Utrecht, dus idd Casema gebied) leverbaar.

  Kan iemand bevestigen (voor ik hem bestel) dat dit idd de Scientific Atlanta is? Ben nml erg geïnteresseerd, maar wil wel even weten wat ik bestel.

  En op de Ziggo site staat natuurlijk weer geen letter over technische details (lekker handig).
   
 5. Misschien ook wel aardig: op de bestel pagina zie ik nu deze optie:

  Interactieve Televisie pakketten

  Met Interactieve Televisie kijkt en neemt u op in HD kwaliteit. Alleen te zien met de speciale Digitale Ontvanger Interactieve TV.

  Aanbieding: de interactieve Televisie pakketen zijn tot 1 oktober 2008 gratis.

  Selecteer hier de Interactieve TV pakketten die wilt ontvangen:
  Programma Gemist pakket € 4,95 p/mnd
  TV-theek pakket € 9,95 p/mnd

  EDIT: Zie net dat dit ook staat op http://www.ziggo.nl/producten/televisie/z2 onder de tab Interactieve TV
   
 6. Maar programma gemist is eigenlijk alleen nodig als je het vergeten bent om op te nemen toch? Dus eigenlijk heb je dit niet nodig met deze decoder of kan hij niet opnemen?
   
 7. Is idem aan de DVR recorders bij UPC die al langer zowel DVR als programma gemist hebben.

  Erg handig idd als je vergeten bent iets op te nemen, moet alleen nog even nadenken of ik dat 4,95 per maand handig vind. Die paar keer dat ik vergeet op te nemen, kan ik nml ook prima via mijn Mediacenter op dezelfde TV als waar de decoder op aangesloten gaat staan zien. Kwaliteit wel iets minder denk ik dan, maar voor die paar keer.....

  En dat TV Theek pakket: forse prijs, 9,95 per maand. Better be hele goede content dan, anders koopt niemand dat. Bij UPC betaal je pay per view, lijkt me toch stukken logischer.
   
 8. Hangt ervan af wat 1 zo'n "view" dan kost natuurlijk (afhankelijk van je view-gedrag) :wink:

  Weet iemand over wat voor bedragen je het dan hebt bij UPC voor een beetje redelijke film of ander leuk programma ?
   
 9. Zie http://www.upc.nl/televisie/films

  Staan helaas geen prijzen anders dan vanaf EUR 0,99.

  Maar toen ik zelf nog UPC had (was wel een vorige versie van On Demand toen nog) betaalde je dacht ik voor de films 3,95.

  En aangezien ik misschien hooguit 4 films per jaar bestelde was dat toch iets goedkoper dan EUR 9,95 per maand.

  Vind het niet zo'n handige strategie van Ziggo: bij pay per view denk je vaak, ok, eenmalig dat bedrag kan wel. Een abonnement van 9,95 is toch een ander verhaal.

  Ik kan me zo voorstellen dat, bij de juiste content natuurlijk, ik zeg vier keer in de maand iets bestellen voor eenmalig drie euro stukken sneller zou doen dan me vastleggen op 9,95 per maand.

  Kortom: als ze geen goede content hebben sluit niemand een abo en als ze wel goede content hebben hadden ze denk ik meer kunnen verdienen met pay per view.

  Maar misschien dat ze gokken op die mensen die er ook zijn (heb zelf nml ook wel eens de neiging) om gewoon alles te nemen gewoon omdat het bestaat en die vervolgens amper afnemen. Dan verdien je natuurlijk wel meer dan pay per view.
  Zoals gezegd: heb zelf ook wel eens de neiging een completer pakket af te sluiten dan ik nodig heb, maar alles optellend (HD, Z2 en dan nog dit) wordt het me toch wat gortig om me middels abo op vast te leggen.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina