1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Extra digiontvanger en huidig abonnement

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door BMWMaX, 3 jun 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Als ik nu een extra digitaleontvanger (starterpakket a 39,95) aanvraag en aansluit, ontvang ik dan ook alle zenders van het aanvullende pakket wat we hier in huis al hebben ?
   

 2. Alleen tijdens de preview-periode. Daarna moet je bijbetalen voor het aanvullende pakket (9.95 p/m) of ga je terug naar het basis-pakket (10 p/j). Dit wordt in de toekomst wellicht anders trouewens.

  Gert
   
 3. Klopt bijna, het basispakket kost niets extra's (meer). De extra pakketten kun je ook los bestellen en zijn dat wat goedkoper dan allemaal voor 9.95.

  Je moet wel de smarcard registreren, anders heb je na 2 weken geen enkele ontvangst meer.
   
 4. Ik ging er eigenlijk vanuit dat wat je al ontvangt je daar niet nog een keer voor hoeft te betalen.

  We hebben nu alleen het film en entertainment pakket.
   

 5. Het is wel de bedoeling dat het zo gaat worden (elke extra smartcard hetzelfde pakket van de 1ste smartcard) maar nu moet je (nog) de volle mep betalen wat je op een extra smartcard wil zien.

  Gert.
   
 6. Met als aanvulling daarop nog de opmerking dat bestaande Multikabel klanten die vóór 16 mei een tweede en/of derde kaart hadden daarop gewoon hetzelfde pakket houden als wat ze al hadden zonder extra kosten.
   
 7. Maar is er iemand die weet wanneer ik op mijn tweede smartcard hetzelfde pakket kan ontvangen als op de eerste (hoofd) smartcard? Ik dacht dat het rond de zomer zou zijn. Ben benieuwd hoelang ik nog geduld zal moeten hebben :wink:
   
 8. Zou het systeem dat je - wellicht in de toekomst dus - op alle andere smartcards hetzelfde pakket kunt ontvangen dan geen fraude in de hand werken ? Als ik het totaalpakket en sport1/film1 op de eerste smartcard zet, en vervolgens 3 extra smartcards aanschaf ( zogenaamd voor 3 slaapkamers) maar deze smartcards dan daarna aan 3 buren geef, dan kun je toch heel goedkoop het totale pakket zien ? of zijn de geactiveerde smartcards perse aan 1 bepaald adres en huisnummer gebonden ? Doet me een beetje denken aan wat je wel eens in een Amerikaanse film ziet dat de "cable guy"voor wat dollars jouw kabelaansluiting illegaal vrijschakelt
   
 9. Natuurlijk kan dat, maar dat kun je ook met je analoge TV of met je internet doen....

  Zelfs met 1 smartcard bestaan er technische mogelijkheden om fraude te plegen. Er bestaan card-share systemen waarbij de de smartcard in 1 doosje stopt en waarbij de andere ontvangers draadloos die smartcard gebruiken.

  Als Ziggo misbruik vermoedt kunnen ze altijd even langskomen en vragen om je smartcards even te tonen. Wil je dat niet dan kunnen ze je kaarten stoppen.
   
 10. Het is maar de vraag of card-sharing binnen de huiselijke kring (inhouse) als fraude mag worden aangemerkt... Uiteraard, volgens Ziggo/CD wel maar het staat niet vast of het ook strafbaar is.

  Gert.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina