1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Go vooral zo door @Home/Ziggo!

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door Guilio, 2 jun 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Voor de collectie,

  Maandagochtend 26 mei om 7.30 ontdekt (twee buren en een overbuur bevestigden dit) dat er geen signaal was. CATV gaf geen beeld/sneeuw en het CM was offline.

  Maandagavond 26 mei om +/- 17.00 hiervoor gebeld.

  Maandagavond 26 mei om +/- 20.00 weer prima beeld op CATV maar het CM was en bleef nog steeds offline.

  Dinsdagmiddag 27 mei om 16.30 gebeld voor het nog steeds offline CM. Voorstel van @Home was om een monteur op donderdagochtend 29 mei tussen 8.00 en 12.00 te sturen. Dit kwam niet uit omdat er dan niemand thuis kon zijn. Monteur moeten inplannen op maandagochtend 2 juni tussen 8.00 en 12.00 omdat op overige dagen/tijden fulltime gewerkt wordt bij ons.

  Dinsdagavond 27 mei om 18.30 te horen gekregen dat er iemand thuis kan zijn op donderdagmiddag 29 mei om een monteur te ontvangen. Teruggebeld naar @Home om de monteursafspraak te laten verzetten van maandagochtend 2 juni tussen 8.00 to 12.00 naar donderdagmiddag 29 mei tussen 13.00 en 17.00. In eerste instantie kon dit niet volgens de @Home-medewerker, want 'het vervroegen van een monteursafspraak was tegen de procedure' en daarom mocht hij dit niet doen. De medewerker medegedeeld dat ik verder erg weinig te maken heb en wil hebben met zijn procedures en dus graag een monteur op donderdagmiddag wil. Aangezien zijn collega twee uur eerder mij nog een monteur aangeboden had op de donderdagochtend, zei de logica mij dat de monteursindeling voor donderdag 29 mei niet ineens bomvol zit op twee uur tijd. De @Home-medewerker zette mij in de wacht en +/- 1 minuut later kreeg ik een andere stem terug die bevestigde dat de afspraak verzet was naar donderdag 29 mei van 13.00 tot 17.00.

  Donderdagavond 29 mei 16.50 was de monteur nog niet langsgeweest. Omnivisie kabeltechniek gebeld (ik weet dat zij de storingen voor @Home in mijn regio oplossen) en gevraagd of iemand voor mij in de planning kon kijken. Medewerker van Omnivisie zei dat er door @Home een monteur was aangevraagd op mijn adres voor maandagochtend 2 juni tussen 8.00 en 12.00. Voor deze order was verder geen wijziging aangevraagd, er was geen monteur aangevraagd door @Home voor donderdagmiddag 29 mei tussen 13.00 en 17.00.

  Donderdagavond 29 mei 17.20 gebeld naar @Home om navraag over dit voorval te doen. De medewerker meldde heel simpel dat er iets fout was gegaan bij @Home maar dat er in 'hun systeem' niets gemeld stond m.b.t. het verzetten/vervroegen van de afspraak. Verder kon hij niets voor mij doen en moest ik afwachten tot dat de monteur maandagochtend 2 juni tussen 8.00 en 12.00 langs zou komen.

  Maandagmiddag 2 juni 11.455 Omnivisie gebeld omdat er nog geen monteur is geweest. De medewerker van Omnivisie zei dat per zondag 1 juni zij niet meer rijden voor @Home omdat @Home overgegaan is in Ziggo. Volgens Omnisivie rijden er nu monteurs van @Home zelf. De medewerker van Omnivisie heeft nog een order-nr van de afspraak meegegeven.

  Maandagmiddag 2 juni 12.05 @Home gebeld om dit te melden. De @Home medewerkster heeft het betreffende order-nr opgezocht en vond in 'haar systeem' terug dat er dinsdagmiddag 3 juni vanaf 11.30 een monteur ingeplant staat voor ons. Ik weet van deze afspraak niets af. Laten weten dat er dinsdag 3 juni de hele dag niemand thuis is om een monteur te ontvangen. De @Home-medewerkster heeft beloofd later deze middag nog terug te bellen met een oplossing.

  Maandagmiddag 2 juni 13.30 Wederom @Home gebeld en gevraagd naar de medewerkster waar eerder die dag contact mee had plaatsgevonden. Deze zei dat ze op het punt stond om te vertrekken, terwijl zij zelf die dag nog beloofd had terug te bellen. Uiteindelijk heeft ze een monteur kunnen inplannen voor woensdagochtend 4 juni tussen 8.00 en 12.00.

  Als de monteur al komt woensdagochtend, heb ik 8 volle dagen geen internet gehad. Tot 3 keer toe zijn fouten aan de kant van @Home gemaakt waar ik als klant de dupe van ben. Iets anders dan hun welgemeende excuses hebben ze niet in de aanbieding. Tot slot biedt @Home mij een 12mbit lijn voor 47,50 euro per maand. Sinds kort zijn er 20mbit lijnen in mijn regio beschikbaar voor +/- 20 euro per maand. Hiervan zal ik vanwege de afstand tot de telefooncentrale zo'n 15mbit halen. Dit is echter nog steeds meer voor minder geld.

  GG @Home! Ga zo door. Jammer dat het zo moet lopen, maar bovengenoemde feiten in gedachte nemend, kan niet verwacht worden dat een klant, klant blijft.

  PS: Sorry voor deze onvriendelijke verhaalvorm, maar ik had een groot gedeelte al getypt op de momenten dat het zich afspeelde. Vanwege mijn luiheid ben ik maar zo verder gegaan.:mrgreen:
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 3 jun 2008
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina