1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

FTP problemen

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door ceessie!, 1 jun 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Vanaf morgen dus wel met de toevoeging @home.nl !

   
 2. ja heb ik ook gelezen, we zien wel hoe het afloopt
   
 3. Ziggo webspace is er al

  De Ziggo webspace is er al en is bereikbaar zoals omschreven (homedrive.ziggo.nl). Deze is nu nog leeg en vannacht zal de inhoud wel worden omgezet vanuit de @Home server naar de Ziggo server.Heb voor de zekerheid maar een backupje gemaakt zelf en ben benieuwd hoe het er morgen uitziet.Volgens info zal echter je webspace gewoon bereikbaar zijn op members.home.nl en niet worden omgezet naar members.ziggo.nl !?
   
 4. Nou ik heb geen problemen gehad met het inloggen enzovoort, dit werkt weer normaal! oh en de members.home.nl blijf bestaan dus geen members.ziggo.nl
   
 5. Ik kan dus via mijn volledige @home E-mailadres met FireFTP nog niet inloggen op homedrive.ziggo.nl en op oude homedrive.home.nl lukt het ook niet meer :evil:! Het lukt me wel om met mijn zojuist aangemaakte Ziggo E-mailadres webspace aan te maken en te bereiken.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 9 dec 2008
 6. Geen FTP verbinding dus....!?!

  Via Explorer kom ik mooi op mijn webspace zoals omschreven, maar FTP toegang werkt dus niet.... De server wordt wel gevonden, maar er komt geen reactie en er wordt dus niet ingelogd.

  Heb in de settings van "FileZilla" gewoon de "@Home" servernaam vervangen door die van Ziggo en de usernaam vervangen door het hele e-mailadres.

  Meer ervaringen al....??
   
 7. aha ik heb gelezen>
  zal dit het probleem zijn??

  https://www.ziggo.nl/mijnziggo/webspace/homedrive dan kom je op je Webspace-beheer vul daar in je usernaam@home.nl dan zie je een kleine netwerk scherm vul daar alles in usernaam@home.nl en de accountwachtwoord, dan zie je een keuze scherm waar je heen wilt, de Webspace - publiek of de Homedrive - privé en hier lukt het wel. maar onder in het scherm zag ik nog wat leest ff mee> Afwijkingen in webbrowsers
  Het gebruik van Webspace ondervindt helaas in veel gangbare browsers problemen. Dit komt doordat de meeste browsers niet of nauwelijks webmappen (WebDav) ondersteunen. Gebruik je Internet Explorer 7, dan adviseren we je om de update KB907306 te installeren. Wanneer je gebruik maakt van een andere browser dan Internet Explorer, is het mogelijk dat er voor deze browser al een plugin ontwikkeld is. We raden aan om te informeren bij de uitgever van je browser of deze plugin al ontwikkeld is.
  Voor Mozilla Firefox kun je een plugin downloaden via: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/540
  zal dit het probleem zijn??
   
 8.  
 9. Het ligt hem volgens mij toch aan Ziggo !. Aks ik een webmap aanmaak met mijn Ziggo E-mailadres en met homedrive.ziggo.nl als host, lukt het wel ! Als ik mijn @home E-mail adres met homedrive.ziggo.nl als host gebruik, lukt het niet !Bovendien is homedrive.home.nl is ook niet meer te benaderen :evil:! Ik heb reeds de HD gebeld, maar die vond het zeker te moelijk en adviseerde mij een webformulier in te vullen.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 9 dec 2008
 10. Dat is dus niet het probleem, want met een Ziggo E-mailadres werkt het wel op homedrive.ziggo.nl maar met een @Home E-mailadres dus niet, het invullen van de “Webspace login voor mennomulder@home.nl” geeft geen resultaat. Ook met FireFTP lukt het niet. Ik kan members.home.nl/mennomulder niet bewerken en members.ziggo.nl/mennomulder wel. Met het overzetten is bij Ziggo iets misgegaan !
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 9 dec 2008
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina