1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Teletekst level2.0

Discussie in 'Digitale TV - Irdeto ontvangers' gestart door Bordewolf, 31 mei 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Zijn er al decoders die Teletekst 2.0 aankunnen (of tv's met ingebouwde ontvangers) ?? 2.0 geeft een veel vriendelijker beeld. Op dit moment kan ik dat echter slechts met mijn tv ontvangen, echter kan je teletekst van de televisie zelf niet goed gebruiken bij digitale zenders (ivm geheugen en vasthouden pagina's). Of zijn er decoders waarbij ook dat is opgelost?
   
 2. Anoniem weet jij antwoord op deze vraag?
   
 3. nee, level 2.0 wordt nog niet ondersteund, voor zover ik me kan herinneren. Voor de nieuwe JVC IDTV zou ik het na moeten kijken.
   
 4. ligt ondrsteuning hiervoor nog in de nabije toekomst dan
   
 5. Tja dat zou ik ook wel willen weten. Level 2.0 geeft een veel rustiger en beter beeld! In veel tv's is het ingebouwd maar kan er heen gebruik van worden gemaakt wanneer digitaal wordt gekeken (heeft met geheugen te maken.
   
 6. Volgens mij houdt versie 2.0 vn. in dat er met meer kleuren en symbooltjes gewerkt kan worden en dat er een "steunkleur" (achtergrond) getoont kan worden. De meeste zenders doen niet veel met de mogelijkheden, waarschijnlijk omdat het niet backwards compatible is.
  Alleen sommige Duitse zenders maken er wat meer gebruik van. De Publieke Omroep geeft alleen een achtergrond kleur.
   
 7. dit kan wel zijn maar als er een brede ondersteuning is voor verzie 2.0 dan word hier vanzelf mee gewerkt kortom ondersteunen kan nooit kwaad
   
 8. Zeker, van mij mag het. Alle TV's zijn er onderhand wel met v 2.0 uitgerust, denk ik.
   
 9. Ik moet overigen ook kwijt dat ik het teletekst van de decoders niet fijn vind lezen. Sowieso is het lettertype dat van de televisie komt vaak veel vriendelijker en makkelijker te lezen. De meegezonden teletekst van de decoders (of in ieder geval hetgeen gedispayed wordt door de decoders) doet erg jaren 80 overkomen.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina