1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

NL1 HD storing(en)

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door vanadium, 31 mei 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Bij werkt het goed hoor, ik heb nergens last van, dus niet iedereen over een kam scheren he ;-) .

  Lots
   
 2. ik betwijfel over nieuwe apparatuur gaat werken. De storing is zoals gezegd op 20 februari ontstaan. Destijds had de hele straat hier last van (ook volgens casema). Nu heb ik gisteren de buren gesproken en ook die hebben er nog steeds last van. Ziggo ontkent dat er een storing is, maar ze zouden toch een monteur vanavond langs laten komen. We zullen zien....
   
 3. Monteur is inmiddels al geweest. Heeft eerst buiten in de kastjes gekeken maar kon daar geen eigenaardigheden vinden. Toen binnen, ook daar niks vreemds. Begon toen aan een signaal verdeler te schudden en toen kwam er wel een storingssignaal. Aangezien deze verdeler van casema was heeft hij hem vervangen. Toen zou het opgelost moeten zijn. Maar helaas, nu al weer regelmatig ber waardes. Conclusie: Helaas waren er geen storingen in het signaal toen de monteur hier bezig was. Ook kunnen zij niet de geschiedenis van het signaal bekijken helaas. Het was een aardige man, maar ik ben er niks mee opgeschoten.
   
 4. Ned. 1 HD

  Dezelfde problemen hier in Hengelo (7556); andere HD zenders zijn OK.
   
 5. Storingen melden in nieuw topic aub

  Zie je vanaf nu storingen optreden in het HD signaal van Nederland 1 meldt het dan in dit nieuwe topic . Daar alleen storingen melden en geen verdere discussie voeren, dat kan hier verder wel. Zo sneeuwen de meldingen niet onder.
   
 6. hier prima beeld en geluid op nl 1 hd

  1704 th
  floppydtv
  mediaportal
  vista ultimate sp1

  Alleen EPG klopt niet, die staat bij HD-NL, en die zender doet het niet meer.
   
 7. geen geluid op Nl1 HD momenteel, net viel hij weg zwart beeld. Hoop dat ie het zo doet...
   
 8. Beetje jammer, verheugd op een HD-EK, maar de blokjes van een aantal secondes daarvoor blijven opspelen. Dit al enkele dagen trouwens.

  Ik ben wel zo blij als een kind dat ik dit bericht via internet kan melden. Wat een zooi storingen zeg. Is ziggo alle kabels aan het verven ofzo??
   
 9. Geen geluid bij HD TV1

  Goedemorgen, hier een nieuw forumlid.
  Ook ik heb problemen met HD TV1 en kijk daarom maar voetbal op TV1.
  Ik vind het verschil in beeldkwaliteit behoorlijk groot hoor en zou dus dolgraag willen kijken op HD TV1, het probleem is echter dat ik daar geen geluid heb. Ik gebruik de digitale tuner van Samsung type DCB-360 en heb een Sharp Aquos 32 Inch 1080p TV. Als ik overschakel op HD TV1 heb ik dus een superstrak beeld maar krijg meteen de melding in beeld: "er werd een incompatibel audio signaal ontvangen, controleer het apparaat". Volgens mij is alles prima geïnstalleerd. De zender waar men dagelijk proef draait met HD TV (vaak zijn dit klassieke concerten of balletuitvoeringen) geeft én een perfect beeld én perfect geluid. Waar kan het aan liggen dat ik nu geen geluid ontvang op HD TV1? Kan iemand bij a.j.b. helpen?
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina