1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Poll: Wachttijd Ziggo Helpdesk Multikabel gebied

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door commander, 30 mei 2008.

?
 1. minder dan 2 minuten

  6,3%
 2. 2-5 minuten

  4,2%
 3. 5-10 minuten

  4,2%
 4. 10-15 minuten

  0 stem(men)
  0,0%
 5. 15-20 minuten

  8,3%
 6. 20-25 minuten

  16,7%
 7. 25-30 minuten

  6,3%
 8. 30-40 minuten

  20,8%
 9. 40-50 minuten

  0 stem(men)
  0,0%
 10. meer dan 50 minuten of verbinding verbreekt (geen contact kunnen krijgen)

  33,3%
Niet open voor verdere reacties.
 1. 16.08 uur klantenservice Ziggo gebeld.
  16.22 uur klantenservice aan de lijn.
  16.26 uur klaar. Pakket niet verstuurd ivm 2 verschillende klantnummers (Internet en TV).

  Nu weer 2 weken wachten... ach wat je nog niet hebt, kun je ook nog niet missen ;)

  Misschien gaat er iets fout bij de 'bestellijn'? Want de klantenservice gaat wel gewoon goed...

  (ik had van de week al eens gebeld en toen duurde de wachttijd niet langer dan 3 minuten...)
   
 2. Was het niet zo dat het kabinet dit soort praktijken ging aanpakken? Wordt het niet eens tijd voor een klacht bij de OPTA?
   

 3. Ik heb hierover een bericht geschreven in het forum en tevens een link geplaats waar je het kunt downloaden. Je moet wel je huidige key even opschrijven zodat je die kunt invoeren. Let op het is wel een @home virusscanner die bij de laatste update een ZIGGO scanner wordt.
   
 4. Dien jij maar een klacht in... wordt toch ongegrond verklaard in verband met opzetten nieuw bedrijf. Zal hoogstens een waarschuwing met een wijzend vingertje worden.
   
 5. ja maar als je geen klacht indient, denkt iedereen dat het goed verlopen is....
   
 6. Dan dien je die toch in? Ik vind de huidige gang van zaken niet schrikbarend genoeg om daar een klacht voor in te dienen. Een stukje geduld speelt ook mee. Ik sta dan ook niet hoog van de toren te blaten. Aan de andere kant, de klagers die wel hoog van de toren blaten, voegen uiteindelijk toch niet de daad bij het woord en houden zich ook rustig, als ze hun frustraties maar even kwijt kunnen. Veel makkelijker hè, op internet. Dan heeft het toch helemaal geen zin om je er druk om te maken? We hebben TV, we hebben internet (Z3i) en de nieuwe modem en decoder van 'Alles in 1 Extra' komen vanzelf.

  PS

   
 7. Heb klacht ingediend, want ik vind het wel te 'erg'. Dit is belachelijk zelfs! 20 minuten en langer iemand laten 'hangen' en dan ook nog 10cnt/minuut er voor vragen!
  Als je als bedrijf niet bereikbaar bent, ben je niet klantvriendelijk, en moet je niet fancy reclames gaan maken dat je zo 'persoonlijk' bent, want dat kan men niet waarmaken. Dat noem ik hoog van de toren blaten.

  Ondertussen wel van alles veranderen, veelal in't nadeel van de klant, maar dan 'lekker' niet bereikbaar zijn, jaja...

  Btw, instelling van 'niet druk maken', tsja, zo geef je bedrijven alle ruimte ayh... Kijk voor de gein's wat voor effect van 'mega klagers' Radar en Kassa hebben,... moeten bedrijven veelal wel uit ander vaatje tappen, het vaatje waar ze eigenlijk direct uit zouden moeten tappen, en niet pas na tv programma. Kleine bedrijven leggen klanten veelal in de watten, maar zodra ze groter zijn, lijken ze steeds meer sch*t te hebben aan de klanten die voor grotere omzet zorgden!!
  Men rotzooit. Kan'k nie anders zeggen. men heeft het niet goed voor elkaar. Simpel. en als klant mag je daar best wat van zeggen.

  Enne.... geduld hebben? Waarom? Ziggo heeft ook geen geduld als ik mijn rekeningen ff niet kan betalen.....
   
 8. Wees eens concreet, wat is in jouw nadeel dan?

  Onzin... als jij netjes van je laat horen is er geen vuiltje aan de lucht. Nieuwe naam, maar een 'oud' froumbezoeker?

  Wel grappig trouwens, bijna iedereen kan het wel betalen, maar men gebruikt het als een handig smoesje... Hoe noemt men dat ook alweer? Schaapjesgedrag dacht ik... als men maar iets te klagen heeft en mee met de meute.
   
 9. Nadeel:
  - vooruit factureren, 1 maand
  - prijzen verhogen (alles toch ff 2 euro verhogen ayh)
  - inloggegevens veranderen maar zeggen dat er niks veranderd (wel dus, want inloggen lukt nie meer)
  - niet bereikbaar meer zijn van een helpdesk, terwijl dit bij Multikabel net goed op de rit was!
  - maar grootste is wel, vrij rap overgaan naar nieuwe structuur, veel te snel IMO, waardoor het bij voorbaat al bekend kon zijn dat het niet haalbaar zou zijn. Is in't verleden ook gebleken uit andere fusies waar het personeel het maar 'even recht moest breien' en de enige reden waarom het zo snel moest, de aandeelhouder was die z'n geld wou zien. Zowieso is deze fusie alleen maar gunstig voor aandeelhouders..... consument is er meestal helemaal niet bij gebaat bij zo'n mega bedrijf.

  Schaapjesgedrag??? ja tuurlijk... Voor iemand die zich niet druk maakt, ben je wel lekker denigrerend bezig! tse. Ik klaag alleen omdat anderen dat ook doen. hahaha.... tuurlijk man.
  Tuurlijk kan ik het wel betalen, maar houdt dat dan bij jou altijd in dat je ook maar alles pikt en betaald?
   
 10. Ohw ohw, wat een gezeur over dat vooraf betalen. Elk zichzelf respecterend bedrijf doet dat inmiddels. Zelf telefoonabonnementen gaan al vooraf. Gesprekskosten die over de bundel heen gaan, komen achteraf. Vooraf betalen is hier al zovaak aan bod geweest en dus een nutteloos iets om te noemen. De voorwaarden zijn veranderd, wil je niet vooraf betalen? Bye bye, weer een klager minder, gratis opzeggen.
  Prijzen van wat? Alles in 1 Extra is even duur als de Powerbundel bijvoorbeeld. Als je gebruik maakt van losse abonnementen, tja, dat is bij andere bedrijven ook duurder. Maar wees eens concreet in bedragen en zo? Wat is voor jou duurder?
  Ruim een maand voor de fusie is door Multikabel meerdere malen, je kan het bijna bestempelen als spam, een mail gestuurd waarin stond dat de inlogsituatie ging veranderen. Er werd dringend verzocht alle accountnamen (mail, service site) te vervangen door het emailadres en dergelijke. Is ruim op tijd gebeurd dus... Of je moet een tijd als een holbewoner geleefd hebben of gewoon stijfkoppig ;)
  Net goed? Het leuke is, hoe groter het bedrijf, hoe meer klachten, des te sneller het in een 'onjuiste' top 10 van klachten komt. Men bekijkt het namelijk niet relatief gezien (grootte van het bedrijf - aantal klachten), maar goed, dat snap je of dat snap je niet.
  Dus de hele fusie had jaren mogen duren? Hoe meer problemen er nu komen, des te sneller het bedrijf normaal kan gaan draaien.
  Heel jammer dat jij je persoonlijk aangesproken voelt, maar het nutteloze geklaag over bepaalde dingen komt alleen maar voort uit schaapjesgdrag.
  Je zegt het zelf toch al :D Is dan veel makkelijker hè...
  Ik speel wederom niet op de man persoonlijk, maar ALS je het NIET kan betalen, dan vraag je een regeling aan. Wordt die regeling niet correct uitgevoerd, dan storneer je het bedrag en stuur je een aangetekende brief met uitleg. Klaar. Je kan het betalen, je weet ook de reden, logische reden zelfs. Men biedt jou de mogelijkheid om onder het contract uit te komen ivm de wijziging van de voorwaarden. Als je het er niet mee eens bent, bye. Misschien een rotopmerking, maar hij klopt wel. Betalen moeten we toch, want zij leveren de diensten, en ja, die functioneren volgens afspraak. Ach ja, 'wij' Nederlanders zijn al blij als we kunnen klagen hè...
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 3 jun 2008
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina