1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Gekleurde vierkantjes?

Discussie in 'Gebruikersforum - Vragen & opmerkingen' gestart door TVAS, 30 mei 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik denk dat iedereen nu nog een beetje schommelt omdat blijkbaar veel mensen anderen + of - punten geven. Het zijn je mede-forumleden die dit doen en het systeem stabiliseert zich binnenkort wel als iedereen wat meer punten heeft. Op zich moet je jezelf er niet zo veel van aantrekken en je er zeker niet door laten weerhouden om kritische dingen te posten. Maar het is misschien wel een eye-opener als je ziet dat je mede forumleden zich aan een bepaalde stijl van posten ergeren, misschien moet je dan gewoon dezelfde inhoud in een iets andere verpakking posten. Niet posten is niet echt een optie om te stijgen omdat er dan ook niemand een post 'waardeert' en dan blijf je dus laag staan.

  Toch denk ik dat dit 'waarderen' van een post beter werkt dan dat er hele ruzies op een forum uitgevochten gaan worden door reactie-op-reactie-op-reactie over de toon van een post. (voorbeelden genoeg op diverse fora :wink: )
   
 2. Ik zou hier niet zo heel veel aandacht aan besteden zeg wat je wil zeggen maar denk wel na bij wat je zegt dan komt ut wel goed:wink:. Ik zie dit meer als een speeltje dan als een nuttig iets maar dat is mijn mening hier over.
   

 3. Is ook geen probleem. Ik heb zelfs een donker vierkantje gescored (blauw of zwart) omdat het teveel op de man gespeeld werd. Errug vervelend :cool: Maar leert mij wel de grenzen kennen van het posten hier. Uiteraard zijn er discussie's waar tegenpolen berichten plaatsen maar daarom keur ik ze niet af. Uiteraard moet het netjes blijven (en dat was ik blijkbaar niet) en kan je berichten posten waar (tegen) argumenten ontkracht worden. Ik hecht ook niet alteveel waarde aan de vierkantjes, ik hecht er meer waarde aan dat iemand z'n frustratie's/problemen icm met de kabelboer kan posten waarbij een ander hem evt kan helpen.. Om maar even m'n bescheiden mening te geven :wink:

  Gert.
   
 4. Ik ben niet zo van het beoordelen van anderen op hun stijl/mening, maar lees hier dat sommigen op niet-inhoudelijke zaken minpunten krijgen. Daarom maar eens mijn eerste (plus)punten uitgedeeld.
   
 5. Iedereen bedankt voor jullie reactie.

  Hartelijk dank voor jullie reactie. Zolang ik de weegschaal afgebeeld zie, voel ik me niet meer vrij om mijn mening te uiten. Dus sluit ik me aan bij bovengenoemde spreuk. < sigh of relief >
   
 6. zucht.........

  waar blijft het slotje ?
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina