1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

EPG problemen

Discussie in 'Humax Duovisio iPVR-9200C (SD-PVR)' gestart door ghostrider, 29 mei 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Is het zo dat bij het invoeren van een programma via de EPG, deze ook in tijd wordt verschoven als het programma 10 minuten of later begint, worden de tijden dan automatisch aangepast, als ik in het timer menu heb ingesteld dat er op zondag een bepaald programma moet worden opgenomen ?!
   
 2. Dit is geen typische 9200 vraag. Volgens mij is het zo dat de EPG wordt aangeleverd door de contentprovider (de zender zelf). Ik weet niet of je wel eens de EPG van Jetix (Veronica, overdag) in het weekeinde gezien hebt, maar daar klopt meestal geen ruk van... Dus op jouw vraag terugkomend: Nee, hier wordt geen rekening mee gehouden.

  Gert.
   
 3. Misschien heb ik de vraag verkeerd gesteld, past de 9200 de tijden aan als een week later hetzelfde programma op een andere tijd wordt uitgezonden?
   
 4. de epg word inderdaat door de zender zelf verzorg. of deze word aangepast na verschuivingen van programma's licht du ook aan de zender zelf
   
 5. Maar past de 9200 de tijden van het programma ook vanzelf aan !?
   
 6. EPG is geen VIP of PDC.
   
 7. Nee, de 9200 past zelf niets aan. Als het de volgende week op een ander tijdstip wordt uitgezonden heb je pech en schijfruimte verspilt.

  Gert.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina