1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

ruis bij tv-aansluiting

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door roewy, 29 mei 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Het volgende is het geval. mijn kabelaansluiting komt binnen in de woonkamer, een 2gatsaansluiting. deze gaat vandaar naar mijn dvd-recorder en daar mbv een spitter naar boven. werkt allemaal prima. wil alleen nu de mogelijkheid ook voor radio hebben boven. om dat gewoon via 1 kabel te laten lopen weet ik dat ik de bestaande 2gatsaansluiting moet vervangen door een 1gatsdoos. Bij wijze van test had ik de tv-kabel welke naar boven gaat (hirschmann koka) verbonden aan een einddoos van hirschmann. wilde op deze manier kijken of het beeld dan goed blijft. Echter, als ik het zo doe, krijg ik enorm veel ruis op mijn beeld. wat kan hier de oorzaak van zijn? sluit ik de kabel weer rechtstreeks aan op de tv, dan is het weer kraakhelder? kan het te maken hebben met het feit dat in de einddoos het signaal verdeeld wordt over de radio en tv-aansluiting en dat dit pas goed komt als ik beneden een 1gatsdoos heb geplaatst? in de einddoos heb ik de kabel in de opening gedaan waar een wit dopje op zit, klikt meteen goed vast, dus denk dat het daarmee niets te maken heeft.

  hoop snel een reactie te ontvangen, dan kan ik weer verder gaan. durf het nu even niet aan om alles te veranderen.
   
 2. Je vertelt niet duidelijk op welke aansluiting je de kabel aangesloten hebt. Als je TV aansluit op de radio-aansluiting, ziet het er inderdaad niet uit.
   
 3. Ik had op mijn tv veel last van storing, dit bleek mijn dect telefoon te zijn. Wat goede kabels en stekkertjes gekocht en ik had er geen last meer van..
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina