1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Programma gids op internet

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door Jean!, 29 mei 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik zou wel graag een goede programmagids op internet hebben waar alle zenders waar ik in geinteresseerd zijn op terug te vinden zijn.

  Ik gebruik momenteel http://gids.omroep.nl/ maar die heeft het nadeel dat je maar 10 zenders kan instellen, *net* iets te weinig voor me.
  Wat ik wel prettig vind daar is dat de layout geschikt is voor een 16:9 monitor, veel internet tv gidsen blijven wat dat betreft nogal achter.

  Deze http://feeds.feedburner.com/Filmtotaal-FilmsOpTv gebruik ik als ik even vlug wil zien wat voor films er zijn.

  Deze http://www.teveblad.be/FS_index.htm is ook wel interessant qua layout als je op het knopje Tv-Rooster klikt en vervolgens een keus maakt tussen nederlandstalige of anderen.

  Wat ik leuk zou vinden is een kopie van de egp maar dan op internet met wat meer ruimte, ik vind de egp zelf wat beperkt en benauwend om lekker mee te werken.

  Wat gebruiken andere mensen? Nog meer tips?
   
 2. Ja die heb ik ook in mn favo's, ook wel redelijk.
  Nadeel van deze vind ik dat je maar 3 zenders per pagina krijgt en hij is niet echt breedbeeldvriendelijk. Wel is deze soms nauwkeuriger dan http://gids.omroep.nl/

   
 3. Deze kende ik nog niet, bedankt.
  Wel jammer dat zo weinig sites gebruik maken van de extra ruimte van 16:9.

  Lukt me niet maar zal wel aan ubuntu / firefox liggen.
   
 4. Gids op TvTv.nl

  Kijk anders eens op www.tvtv.nl

  Daar kan je zelf aangeven welke kanalen je in jouw gids wilt hebben. Verder kan je dan de programma's selecteren die je graag wilt zien (van vandaag t/m over 2 weken). Op deze manier maak je je eigen persoonlijke tv-gids :)
   
 5. Deze kende ik ook nog niet, bedankt. Hij is inderdaad wel leuk, hij kan zelfs met afstandbedieningen overweg als je dat hebt. Wat ik minder vind is dat hij de ruimte gebruikt om 1 zender over 1 week te laten zien, daar ben je zelden in geinteresseerd, je wilt meestal op een bepaalde dag zien wat er is.
  Bij de meeste online tv gidsen kun je overigens aanmelden en zelf je programma voorkeur opgeven.

   
 6. soms moet je ook even gedult hebben voordat je beelt hebt het gaat niet zo snel als de meeste streams maar wel heel goed beeld. het eenige jammere is wel dat er niet aangegeven word wanneer er gebufert word
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina