1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

ziggo site

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door amiboy, 28 mei 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Eindelijk kun je kiezen. Kan ik hem lekker op blauw laten staan. En het werkt nu ook in Firefox 3 RC2.
   
 2. jep dat hebben ze pas toegevoeg was overgens al eerder gemelt maar goed. eindelijk een punt waar ziggo naar zijn klanten geluistert heeft zal ik maar zeggen
   
 3. Jay onze gebeden zijn vehoord... we mogen KIEZEN! :D

  Nee serieus, ik ben er erg blij mee.
  Geen vreemde gezichten meer als ik met m'n laptop de ziggo site zit.
  Ziet van een afstand d'r vreemd uit als je op een roze site zit :P
   

 4. haha ja dat geloof ik ook wel:lol:
   

 5. Totale nonsense. Je hoeft totaal geen "basic" sites te maken om ze in alle browsers goed te tonen. Het enige wat je moet doen is voor Exploder aanpassingen maken. Helaas kost DAT veel tijd en dus veel geld.
   
 6. ja die aanpassinen moet je zeker maken en niet alleen voor explorer maar voor allemaal. dingen die wel goed werken in ff werken niet altijd en safari. kortom je zou voor bijna elke browser aanpassingen moeten maaken. die aanpassing staan meestal gelijk aan een kwa code andere site en na gelang welke browser je gebruikt komt word de juist code gebruik met dit principe maak je meerdere site's maar met dezelfde inhoud.

  en behalve dat dit duur is om te maken en in onderhoud is het veel moeilijker te updaten en eventueele lekken te dichten.
   
 7. En dat klopt dus niet. Een W3C standards site die werkt in Firefox werkt ook prima in Safari. Alleen Microsoft moet zo nodig eea anders implementeren, gelukkig wordt dat met IE8 beter.

  Als je het voor elkaar krijgt om een site te bouwen die wel in FF werkt, maar niet in Safari is hij dus niet standards compliant. Alleen is FF vaak net wat toleranter voor verkeerd gebouwde sites dan Safari, maar dat mag je Safari niet verwijten. Alleen de webdeveloper die zijn werk niet goed uitvoerd.

  Kortom: bouw een W3C compliant site en vertel alle mensen die in IE6 en IE7 de site niet goed zien eens een echte browser te downloaden :wink:
   
 8. ja en dat is dus dom aangezien verre uit de meeste mensen ie gebruiken. verder zal ik je nog even uit je droom helpen er is geen een veel gebruikte browser die volledig wc3 ondersteunt. en van die browser komt ie8 nog het dichst in de buurt.
  door de kleine verschillen in manier van werken zul je dus nog steeds verschil zien tussen ff en safari. al zullen deze minder groot zijn dan de verschillen tussen ie7 en safari. wees blij dat de site goed werkt in ff veel bedrijven nemen daar niet eens de moeite voor.
   
 9. Weer ongenuanceerd. GROTE bedrijven. Die werken namelijk met GROTE arrogante webbouwers die zorgen dat sites PERFECT werken in IE. Omdat al die gebruikers IE hebben. Jij dus waarschijnlijk ook. Het klopt dat de browsers sommige dingen anders interpreteren, maar dat is minimaal. Als je echt je best doet heb je aan één opzet genoeg met een kleine aanpassing in de stylesheet(s) voor IE.

  Ik vind het nog steeds onbegrijpelijk dat veel grote sites voor internationale bedrijven alleen in IE goed werken. Gelukkig is dat over een jaar of 10 opgelost want dan bestaat MS gelukkig niet meer.
   
 10. Er zijn genoeg grote bedrijven die het wel goed kunnen en volledig W3C compliant bouwen.

  Goed voorbeeld is Rabobank ( http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Frabobank.nl&charset=(detect+automatically)&doctype=Inline&group=0 )

  En ga nu niet zeggen dat Rabobank geen groot bedrijf is: volgens mij staan ze in de top 5 van de meest bezochte internetsites van NL.

  (heb overigens geen banden met Rabobank. werk en bankier bij een andere bank die helaas nog niet het belang van webstandaarden begrepen heeft)

  Maar goed, we worden nu wel gigantisch off topic hier.

  Overigens: met het steeds belangrijker worden van mobiel internet wordt ook W3C compliant bouwen steeds belangrijker. Want welke browser gebruiken oa de Nokia N95 en de iPhone? Juist: Safari Webkit.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina