1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

ziggo site

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door amiboy, 28 mei 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. ik heb zelf geen firefox3 maar de oude ng:wink: en ik werk standaart met ie8beta maar het kan inderdaat een cashe probleem zijn maar zelf ben ik het nog niet tegen gekomen.
   
 2. het lijkt inderdaat op een cache probleem. als je de browser helemaal afsluit en dna de site opent moet het dan over zijn.
   
 3. Phoe, die screenshot is gemaakt op mijn KLM laptop. Dat is IE6 geloof ik.. Versie zal ik maandag bekijken..
   
 4. Even of topic

  ik dacht al dat je bij de KLM werkt!!
  Je gebruikte skyteam icoon zegt genoeg,laten we hopen dat er volgend jaar geen Air France logo voor in de plaats komt

  Ik heb trouwens een alles in 1 plus pakket aangevraagd.
  1 juni zou ik worden overgezet.
  vanaf vandaag heb ik al de dubbele snelheid
  De rest zal dus ook wel goed gaan!!
   
 5. Ha, of ze lezen het forum of ze kwamen er zelf ook achter dat al die wisselende kleuren niet handig zijn: zie nu op ziggo.nl opeens linksboven in de site een 'kies je kleur' link.

  Alleen, jammer maar helaas: de link werkt wel bij mij in IE6 maar niet in Firefox 3 RC1. Kennelijk gaat het nog niet helemaal goed dus.

  Maar ze zijn er kennelijk me bezig.

  PS: Is die site alleen bij mij zo tergend traag?
   
 6. Bij firefox 2c werkt die link ook niet echt:evil:
   
 7. Een icoontje als zijnde 'Very Mad'... is dat niet een beetje overtrokken? Nu kan men straks de eigen kleur kiezen, wat men zo graag wil, gaat men zielig lopen doen dat de link nog niet werkt. Die link staat er pas net op (en is inmiddels alweer weg). Doe eens rustig mensen en niet gelijk zo ahum 'Evil' als men op internet zit. Zou men zo erg klagen (oftewel net zo'n vreselijke tonatie hanteren) als er een balie met een persoon voor je stond?
   
 8. Eh, iig ik heb ook nooit beweerd dat het het einde van de wereld is als ik mijn kleur niet kan kiezen of dat een link nog niet werkt. Er zijn inderdaad stukken grotere problemen. Maar je kunt ook overdrijven met het reageren dat we geen kritiek mogen hebben.

  Wilde slechts melden dat men er kennelijk mee bezig is en het ook kennelijk nog niet werkt.

  Maar als ik dan toch nog even kritisch mag zijn van je: dit alles versterkt bij mij wel weer het beeld dat we nog naar een beta site zitten te kijken.

  Kennelijk moest alles wijken voor de deadline van de go-live, ook het testen van de site.

  Goed, het belangrijkste is dat al mijn geleverde Ziggo producten uitstekend werken en ook Mijn Ziggo (bij mij iig) prima functioneert nu, maar layout problemen zijn wel kleine ergenissen die gewoon storend zijn. En daar gaat deze thread volgens mij over.

  Zit overigens ook niet de hele dag Ziggo.nl te F5en of zo, was vandaag toevallig veel op Ziggo.nl vanwege aanpassing pakket naar 3-in-1 en bestelling Interactieve TV. En uiteindelijk is alles gelukt (dwz wat de site betreft, nu de uitvoering nog), maar wel erg veel kleine slordigheidjes in de site (back buttons die niet werken, frames die na afsluiten de homepage inj een frame van de homepage opnenen, etc etc etc.).
  Krijg erg sterk het idee dat als al getest is, alleen met Internet Explorer is getest. En dat vind ik, zeker van een internetprovider, wat slordig.
   
 9. helemaal mee eens zie het juist al iets positiefs zigo luiser en juist doordat er ook ziggo medewerkers op dit forum acief zijn word er dus serieus naar de gemaakte sugesites gekeken. en ja als het dan niet meteen werkt is niet het einde van de wereld kijk ze luisteren en reageeren het komt dus gewoon alemaal goed met ziggo.
   
 10. ziggo site 4 juni 2008 15:47 Probeer eens om het posten te beperken tot eigen ervaringen i.p.v. de Ziggo moderator uit te hangen.

  Het spijt me als ik iemand tegen het zere been aan heb geschopt met die opmerking over dat icoontje, maar uh, 'Ik de moderator uit hangen'? Bespeur ik enige jaloezie? Maar is al goed hoor... ALLES WERKT HIER GELUKKIG :D
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina