1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
    Verberg deze melding

ziggo site

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door amiboy, 28 mei 2008.

Niet open voor verdere reacties.
  1. Het mijn Ziggo deel zit in een HTTPS sectie, de gebruikersnaam en wachtwoord worden nu versleuteld naar de site verstuurd.

    Er zitten nog wel wat rare dingen in het het mijn ziggo deel, zo kan je als je een verkeerd klantnummer invult in het wijzig wachtwoord deel nog steeds de melding krijgen dat het wachtwoord is veranderd. Terwijl dit niet het geval is..

    En zo zijn er nog wat andere dingen waar ik hier op het forum niet verder op in zal gaan.

    Ik zie dat ze druk bezig zijn met de site, jammer dat het achteraf werk is. Het zou toch zo mooi zijn als je dit in 1x goed naar de klanten had kunnen presenteren..

    Ik heb zo 1 2 3 niet echte super grote veiligheids lekken kunnen vinden, dus ik denk dat de site wel redelijk te gebruiken is..

    Thomas
     
  2. Is het mensen al opgevallen dat soms de kleuren doorelkaar lopen.. Zie bijlage..
     

    Bijgevoegde bestanden:

    • ziggo.JPG
      ziggo.JPG
      Bestandsgrootte:
      12,9 KB
      Weergaven:
      18
  3. Thomas, dat is dus exact wat ik bedoelde met die blauwe mouse overs. Dus ja, dat was me opgevallen.

    Uitermate slordig. Doet me afvragen of ze de site überhaupt getest hebben.

    Overigens: eens dat een werkende site de eerste prio is. Maar vind de kleur niet onbelangrijk, is toch de eerste indruk. En bij de meeste kleuren anders dan de blauwe heb ik nu iets van snel wegwezen. Los daarvan: bv groen op wit leest gewoon niet. En als het dan ook nog eens slecht geïmplementeerd is waardoor je soms blauwe elementen in een oranje of groene site ziet....

    Kijk: de oude Casema site was foeilelijk maar alles wat er op moest staan werkte en was goed te lezen. Heb dat dan persoonlijk toch liever als een site waar gebruiksgemak en ergonomie ondergeschikt wordt gemaakt aan 'we moeten zonodig modern en veelkleurig zijn'.
    Echt: wanneer huren professionele bedrijven nu eens webdesigners in die niet op leuke grafische speeltjes kicken maar op usability.
     
  4. Hierbij heb ik een screen gemaakt maar lukt me niet om hem bij te voegen du sheb ik het even anders gedaan.

    Je ziet de kleuren zijn hier goed.


    [​IMG]


    Met vriendleijke groet, Chinchan
     
  5. dit is opzig raar ik heb meet meerder brouwers meermalen getest maar ben dit niet tegen gekomen wat voor brouwser gebruik je eigenlijk??
     
  6. ze blijven maar verbouwen aan de website's van ziggo nu veranderen ook de zakelijk en de corp site van ziggo van kleur. de zakelijke site blijft altijd in kleur gelijk aan de gewoon de corp site niet. ook als je nu op de link over ziggo klikt kom je niet meer terecht op de corp site maar op een pagina met een globaal verhaaltje. ook kreeg op de coprsite een keer een hele lelijke paarse kleur ze zijn dus ook nog steeds aan het spelen met de hoeveelheid kleuren
     
  7. In mijn FF is de site nu oranje, in IE7 blauw....
    Erger is dat het niet of zeer moeizaam werkt. Voor mij totaal onbegrijpelijk is dat ik me als bestaande MK klant opnieuw moet registreren.
    Dat registreren lukt niet, er staat "Een of meer verplichte velden zijn niet of onjuist ingevuld!" en na een paar keer klikken "Voor deze klant is al een account aangemaakt."
    Wil ik dan inloggen dan word ik weer naar het registratie formulier gestuurd.
    ...uiteindelijk na veel proberen lukt het dan in te loggen.
    Zal ik nou wel of zal ik nou niet alles-in-een nemen?
     
  8. Amiboy, probeerde het al eerder duidelijk te maken (niet lullig bedoeld trouwens), denk dat het probleem in de browsercache ligt en weinig te maken heeft met de browser die je gebruikt.

    Bij mij gaat het de ene keer goed en de andere keer fout in zowel Firefox 3RC1, IE6 (ja, die gebruiken ze op werk nog steeds) en IE7.
     
  9. Ook ik heb met ie 7 geen probleem en ook op het werk met 6 en nog wat geen problemen.
     
  10. Tsja, ik heb dit probleem ook al een paar keer gehad, zowel met IE7, IE6 als Firefox op verschillende computers en netwerken en was met een refresh ook niet op te lossen. Vreemde was soms dat in eerste instantie de mouseovers wel goed waren, maar na het klikken op een sectie (produkten dacht ik) daarna de mouseovers weer blauw werden. Reproduceren is lastig, komt gewoon af en toe..
     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina