1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

ziggo site

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door amiboy, 28 mei 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Gisteren zag ik ook die wisselende kleuren. En vandaag is het afschuwelijk rose. :evil: :roll: Daar heb je een zonnebril bij nodig.
  Ik heb nu voor een andere startpagina gekozen, want dit is niet om aan te zien.
   
 2. Gisteren was de site ook al roze, groen en ga zo maar door. Vandaag weer blauw. Ziggo als startpagina? Suc6! :D
   
 3. Ik had dat met Firefox 3RC1. Maar zul je altijd zien, wilde net kijken, krijg ik weer de blauwe site (ook bij CRTL F5). Dus kan nu niet testen.

  Maar wellicht dat het komt doordat de mouseovers nog in de cache zaten bij mij en dat jij met een schone cache begon. Dat zou verklaren waarom iemand anders perfecte mouseovers krijgt en ik niet.

  Alleen blijft het dan slordig omdat de webdesigners er toch echt mijns inziens rekening mee moeten houden dat zaken nog in de webcache blijven hangen.

  En eens: de blauwe kleur is by far de beste voor de leesbaarheid en esthethiek.
   
 4. site alleen bij favorieten gezet

  Gelukkig zag ik meteen dat het mijn start site zou worden als ik op de knop op de site drukte, dus heb ik hem alleen onder favorieten gezet.
  Tip: zet een zonnebril op voordat u de site bezoekt. :lol:
  Maar ik zie dat een ander dat ook al doet.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 29 mei 2008
 5. het is bijna onmogelijk om met alle browsers rekening te houden. maar wat je wel kunt doen is bijvoorbeeld een grafies versimpelde versie maken voor de safari gebruiker. zoals al eerder gemalt in firefok werkt de site gewoon ik heb bij geen één browser bij de mouseovers een kleurverschil gevonden ook bij safari niet.
   
 6. Eh, als je site W3C standards compliant is HOEF je ook helemaal niet met alle browsers rekening te houden.

  Helaas is de Ziggo site dus weer verre van W3C standards compliant: zie http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fziggo.nl&charset=(detect+automatically)&doctype=Inline&group=0

  Gewoon een slecht gebouwde site dus. Gewoon de W3C regels volgen en de site werkt in elke moderne browser, of dat nu Firefox, Opera of Safari is. IE7 is helaas alleen nog geen moderne browser (IE8 wel, maar die is er nog niet), dus ze zullen wel weer eens alleen met IE7 getest en geoptimaliseerd hebben.

  Bovendien heb je dus mijn uitleg kennelijk niet gelezen over de browsercache die prima kan veroorzaken dat jij geen blauwe mouseovers krijgt en ik wel in dezelfde browser.
   
 7. Er zit trouwens totaal geen logica in de ziggo site, je bent langer aan het zoeken dan noodzakelijk is.
   
 8. de oude multikabel website en service site was teminste overzichtelijk.
  dit is 1 groot zoek plaatje geworden wat niet tot behoren werkt.
  vondt MK altijd 1 van de kwaliteits providers wat betreft kabel.
  maar sinds de fusie/naams wijzeging is het in 1 woord een ziggo geworden :wink:
   
 9. in ie 8 doet hij het nagenoeg perfekt. op en paar kleine foutjes na en even voor de duidelijkheid als je hem helemaal W3C hebt ziet hij er in geeneen browser goed uit. er is nog maar 1 browser die de W3C standaart volledig ondersteunt .. waarvan ik de naam overgens zo snel niet weet. ie8 komt overgens van de meest bekende browsers het dichtst in de buurt. (niet dat dit positief is te noemen aangezien er bijna een wesite meer is die er goed uit ziet in ie8). ik ben er met je eens dat de website ook moet wereken met safari en opera. maar dan krijg je wel een website die heel erg back to basic is. maar je kunt ook gewoon voor safari/ opera een aparte grafise versie maken. maarje dit is natuurlijk wel weer veel meer werk en vaak lastiger met updaten van de website's enz.
   
 10. Worden off topic hier, maar er zijn genoeg sites die volledig W3C XHTML Strict compliant zijn EN er goed uit zien. Mijn eigen site bijvoorbeeld :)
  Blijf erbij dat als je een site bouwt die het niet in de nieuwste versies van Firefox, Safari en Opera doen je een slechte site bouwt.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina