1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

3 dagen dtv en nu al gek

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door inzane19, 26 mei 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Na 12 uur of direkt ze kunnen me wat. De ene zegt dit en de andere zegt dat. Ik heb nog liever dat ik kpn neem met het iedee dat het misschien toch niet goed is dan ziggo.

  Als ik eigenaar van ziggo was geweest had ik wel even 3 keer beter na gedacht of het zo wel goed gaat.
   
 2. Bij @Home konden pakketten real-time uit- en aangezet worden.

  Gaf leuke situaties in de tijd dat de verwerkingstijd van e-mails binnen een uur lag: Voor je pauze een pakket toevoegen, en na je pauze het bedankje archiveren.
   
 3. Tja,

  Dat moeten ze bij Ziggo ook doen, de reden waarom het voorheen bij Multikabel en blijkbaar ook bij Casema niet zo werkt is omdat de abonnementen zoals die in het klantsysteem staan s'nachts in het Irdeto gebeuren worden gezet.
  Misschien komt er straks wel een ander systeem zoals bij @home waarmee dat wel kan.
  Ik hoop maar voor Inzane19 dat de KPN ook zo'n systeem heeft.:lol:
  Ben wel erg benieuwd of hij straks blij is met Digitenne, ik moet in ieder geval geen low definition TV.
   
 4. Hehe hd had ik zowiezow niet dus blijf ik gelijk aan low defenition :D

  Ik zal het ff laten weten of het wat is. Ik hoop het wel
   
 5. digitene is zowiezo minderde kwalitijd dan digitaal via de kabel, en suc6 met de storing digitenne kan als stooren als je de schakelaar van een lamp omzet. bellen met een mobiel in de buurt van je tv hoef je al helemaal niet te probeeren. en ik weet niet waar je woont maar digitene is nog steeds niet overal te krijgen.
   
 6. Kwaliteit Digitenne

  Groot voordeel van Digitenne is dat je geen storing van de kabel hebt.
  Met digitale kabel TV is de kans op storingen groot als je je huisnetwerk niet op orde hebt zeker in de Wormer.
  De Ziggooos en de UPC's storen niet, Digitenne wel maar dat kun je ze dus niet kwalijk nemen. Kabelaars zijn ook voorstander van concurentie tussen netwerken, ze zijn overtuigd van de kwaliteit van hun producten.
  Maar goed als je dan kiest voor Digitenne is daar dus niets mis mee, je moet zelf maar bepalen of het voor jou voldoende is, je kunt bijvoorbeeld niet analoog kijken op de andere TV's tenzij je daarvoor de kabel erbij houd.
  Je moet alleen bordjes in en om je huis ophangen "verboden voor GSM telefoons, bromfietsen, magnetronovens en lichtschakelaars".
  Het beeld van Digitenne ziet er net zo uit als voorheen met Mr. Zapp, een gladgestreken beeld waarvan alleen de belangrijkste veranderingen in het beeld worden uitgezonden dit geeft een nogal onnatuurlijk beeld. Op grote schermen zie je overduidelijk dat het beeld is opgebouwd uit blokjes, vooral bij veel bewegingen dit komt door de te lage bitrate. Dit zie je ook vaak bij TVNH.
  Digitenne is perfect voor TV's tot 21" en voor mobiel gebruik (vracht)auto, caravan of boot.
   
 7. klopt voor deze toepassingen is digitenne wel echt een oplossing. maar om nou thuis te kijken via digitenne nee. neem dan tv van tele2 of mine van kpn. dat mine heet nu overgens anders maar dat weet ik even niet zo snel
   

 8. Volgens zijn profiel woont hij in Wormer. Dat houdt in dat hij de Digitenne zender min of meer in zijn achtertuin heeft staan...
   
 9. dan heeft hij geluk want digitenne heeft nog steeds niet de beloofde landelijke dekkin en persoonlijk baal ik er wel van want ik kan nu niet somer lekker in de tuin de tour kijken wnt dan moet ik weer een enorm lange kabel leggen
   
 10. Idd die antenne staat zowat in me achter tuin dus ik moet altijd perfect signaal hebben. Alleen moet de antenne wel aan de andere kant van het huis staan maar dat maakt volgens mij niets uit. Ik heb de brief binnen gehad en wacht nu op de doos en dan maar eens kijken of het wat is.

  Omdat die mast in de buurt staat geloof ik wel dat het een stuk beter is dan ziggo met zn blokjes.

  Overigens heeft me schoonvader digitenne op een plek ( sneek ) waar geen dekking word aangegeven door kpn alleen hij kan het wel netjes ontvangen.

  Ik heb het met de telefoon uitgeprobeerd maar de telefoon stoorde totaal niet op digitenne.

  De schakelaars geven een kleine kik van 0,5 ms wat je dus amper ziet.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina