1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

3 dagen dtv en nu al gek

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door inzane19, 26 mei 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Klopt. deze storing had ik ook, op alle twee mijn decoders en ook rond half zes. Ook eerder deze middag al gehad rond drie uur. OP ALLE ZENDERS.
  Ze zijn zeker bij Ziggo zwaar aan het testen met allerlei HD streams.
   
 2. het lijkt me sterk dat deze storen op de andere kanaalen
   
 3. Kijk het topic op het tros radar forum ( zelfde topic titel) . daar word je ineens wel heel snel geholpen en das best wel netjes.
   
 4. URL erbij zou handig zijn.
   
 5. ja inderdaat
   
 6. Wat je kan doen om te kijken of het niet aan je huisinstallatie ligt. Neem het ding even mee naar een buurman/kennis met een kabelaansluiting en kijk hoe het daar is.
  Bij een Samsung, herinner ik me nu, was bij iemand ook inwendig (dus in de decoder) iets loos met de coax aansluiting. Slecht aardcontact. Doorsolderen was de oplossing.
  Heb je nog een soldeerbout liggen? ;-)
   
 7. inzane19,

  ik heb gezien dat ons webcare team contact heeft gehad maar dat ze je niet konden helpen omdat je in het multikabel gebied zit. Dit hadden we toch anders moeten oplossen, ruimte voor verbetering.

  Met de DCB-270 ontvangers kunnen zich problemen voordoen met de tuner, indien te ontvanger warm wordt. Kon je de ontvanger is helemal uitzetten (spanningsloos maken) af laten koelen en na een tijdje de box weer aanzetten en gelijk controleren of het probleem zich nog steeds voor doet ?

  Sluit verder de ontvanger nog eens rechtstreeks aan op de aansluitdoos waar de 'groene' CAI kabel op afgewerkt is en zorg dat er verder niets tussen zit (verdelers/versterkers/vcr/dvd etc) behalve een goede coax kabel waarvan je weet dat de stekkers ook juist zijn aangesloten. Zorg verder alleen voor 1 scart verbinding tussen de samsung decoder en je TV. Controleer dan het beeld nog eens en de BER nog op de kanalen die niet goed waren.
   
 8. Dat kan ik zeker doen en zal het binnenkort even testen ( morgen kan niet ) Overigens staat deze box op een dvd speler met boven de box ruim 5 cm aan open lucht ( warmte kan dus overal heen ). Ook viel het me op dat hij niet heet was maar gewoon een mooie warme temperatuur had.

  Als ik nu voel ( onbelast door de tv voor 2 uur ) is de box zelf redelijk warm en voel ik geen warmte omhoog stijgen.
   
 9. Dat was bij Multikabel ook zo. Heel veel studenten die gewoon standaard protocollen volgden uit een map. Is trouwens bijna overal zo ;)
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina