1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Decoder of HTPC

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door Keizer, 26 mei 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Hey,

  Vraagje, ik wil het alles in 1 pakket aanvragen met alles erop en eraan. Dus alle kanalen icm. internet 16mb down 3mb up.

  Maar heb het liefst dat ik het uitgezonden krijg in 1080p op mn TV. Nu heb ik gehoord dat het alleen nog maar in 720p wordt uitgezonden door de kabellaars.

  Zou het niet mogelijk zijn om het via een HTPC te regelen zodat het wel op 1080p draaiende is te krijgen?

  Zo niet dan wil ik gewoon een decoder aanschaffen, welke wordt er nu geleverd bij het alles in 1 pakket als ik die met opneem functie kies. (En welke zonder opneem functie).
  Welke zouden jullie mij nu aanraden?

  Ik hoor het graag.
   
 2. Er wordt zowel in 1080i als in 720p uitgezonden door Ziggo (en UPC), waarbij het formaat afhangt van de zender in kwestie. Uitzendingen in 1080p zijn (voorlopig) nog niet beschikbaar, en de huidige settopboxen zijn daar ook niet geschikt voor.

  Wil je nu HDTV ontvangen dan moet je gewoon een Samsung DCB-H360R aanschaffen, of nog even wachten op andere decoders en PVR's die eraan zitten te komen.
  HDTV bekijken van de PC kan wel, maar is niet echt handig. Je hebt dan een snelle PC, een DVB-C kaart die met H.264 overweg kan én een CI slot heeft nodig. Bovendien heb je een CAM module nodig, en die worden momenteel (nog) niet officieel ondersteund door Ziggo.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina