1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

ziggo mobiel

Discussie in 'Telefonie - Mobiel' gestart door johan_rene, 24 mei 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. wat ik van morgen zag wist ik niet eerder.
  je kan een vraag aan tess stellen ik toetsde mobiel in en wat blijkt ziggo heb dat. je word door gestuurt naar http://www.ziggo.nl/ziggomobiel en de prijzen vallen wel mee.

  heb iemand hier al ervaring mee.
  ik heb nu abonnement van tele2. die loopt tot 09 aug 2009 dus ik heb nog even.
   
 2. Kosten en tarieven Abonnement € 4,95 per maandag

  Dus grof weg 20 euro abbo kosten in de maand? Dat vind ik aardig aan de prijs anders, want voor die 20 euro heb je ook nog niks ook. Dan is een sim only obbo een stuk interesanter
   
 3. oke en waar kan ik sim only vinden dan kan ik daar ook even naar kijken

   

 4. google is je vriend: oa gsmweb.nl
   
 5. @johan_rene : ik denk dat je even op het verkeerde been staat. Je schrijft zelf 4,95 per maandag. en met 4 maandagen in de maand....
  Het is uiteraard per maand.
   
 6. Op de Ziggo site staat toch echt per maandag... :wink:
   
 7. Voor mij is ziggo mobiel nog niet echt interressant. Het wordt pas interressant als je voor een vast bedrag per maand onbeperkt kan smsen en bellen (ook met niet ziggo abbonee's)

  Voor zover ik weet bestaat dit nog niet. Dus aan ziggo de eer.....(zal met de huidige techniek nogwel niet uit kunnen).als het netwerk dat ook kwalitatief goed genoeg is, dan overweeg ik wel degelijk om mijn kpn abbo de deur uit te doen. Voor alsnog gewoon lekker bij KPN dus.........
   
 8. Voor dit soort bedragen kun je beter ergens een nul euro abonnement nemen. Niet bellen is niet betalen en wel bellen is goedkoop.
   
 9. Ze zullen echt geen eigen netwerk gaan bouwen maar een bestaand netwerk gebruiken. Weet dat UPC Mobile via Orange werkt (zal dus wel T-Mobile zijn nu of worden), geen idee wat Ziggo Mobile gebruikt (wist niet eens dat Ziggo Mobile bestond tot ik deze thread las. Op de Ziggo homepage staat het nergens vermeld, kennelijk nog een beperkte test of zo?).

  Volgens mij zijn er in NL nog maar drie netwerken nu, T-Mobile, KPN en Vodafone, en zijn ze alledrie goed. Dus dat is bijna geen argument meer.

  Voor mij alleen een andere reden om geen UPC of Ziggo mobile te nemen: 3G mobiel internet bieden ze nog niet aan. Ziggo Mobiel heeft slechts GPRS tegen bespottelijke tarieven (Dataverbruik: € 1,45 per MB. Oef. Mijn Vodafone UMTS dataverbruik is nu bijna 100 MB per maand).

  Als Ziggo met een abonnement komt waar je met één abo flatfee en zonder datalimiet zowel thuis het snelste kabelinternet hebt en onderweg HSDPA internet, tegen concurrerend tarief (lees iig niet duurder dan mijn huidige Z3i en Vodafone Zorgeloos Mobiel Internet opgeteld) ben ik meteen klant.
   
 10. Er is nog geen officieel Ziggo Mobiel. Dit is nog een overblijfsel van Multikabel Mobiel wat al een paar jaar bestond. Dat werkt via het KPN (telfort) netwerk. Voordeel was daarbij dat je gratis naar Multikabel vaste nummers kon bellen. Het staat alleen in de help-bestanden, maar het kan best dat dit geen voorbereiding voor de toekomst is, maar door het combineren van oudere help-bestanden van Multikabel-mobiel.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina