1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ziggo in het Cogasgebied

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door Bordewolf, 22 mei 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Hallo.......zijn we hier nog wel on-topic bezig????? Als je wat te klagen hebt op dit forum, mag dat toch???? :shock:
  E.
   
 2. Ben ik blij dat ik de vlieg ben en jij de .........:mrgreen:
   
 3. @Bor, laat me het nogmaals duidelijk maken. Ik zie de redelijkheid van je argumenten in; daarvoor hoef je ze niet te blijven herhalen. Wat je nu weer ziet ook in deze draad, speciaal voor jouw, dat mensen zich tegen je keren alleen vanwege je gedram.

  We hebben dit aangekaart en het antwoord is : Neen. Geen TV basis - Geen pakket. Ook niet uit coulance waar we op hebben aangedrongen. Nou kunnen we daar ook gaan staan vloeken, schelden, dreigen of de boel kort en klein slaan. Zo werken we niet, want dan keert men zich helemaal van je af. Dus via Ziggo en door hier maar te blijven drammen komen we er niet. Ergo andere weg zoeken, daarom hopen we dat via COAX te bereiken.

  Dat weet je inmiddels allemaal.

  Als ik een status update doe dan grijp je dat meteen weer aan om opnieuw te beginnen met het hele verhaal. Als iemand zich terecht hiertegen keert omdat ie het voor de zoveelste keer leest begin je van de toren te blazen. Sorry Bor je bezorgt me een afgrijselijke bak werk, terwijl we ons serieus voor je inzetten. Ik had graag dat je low-profile bleef; er zijn heel wat meer gebruikers op het forum die onze aandacht vragen. Er zijn wat problemen bij Ziggo, weet je?
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina