1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Beeld en geluid valt weg als ik ga internetten/bellen

Discussie in 'Samsung DCB-P850R (PVR)' gestart door D-Lo, 22 mei 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik heb sinds een paar weken een (voordat Casema Ziggo werd) een Samsung DCB-P850R ontvanger van ze gekregen. Leuk dingetje maar daarvoor had ik de digitale ontvanger van Humax Ir-Fox (als ik het goed heb:?).

  Als ik met de Humax op internet ging of ging bellen dan had ik geen enkel probleem met het beeld. Maar bij de Samsung krijg ik alleen maar problemen.
  Als ik bijv. een YouTube filmpje ging bekijken dan begint het beeld opeens te storen (blokjes verversen niet + een "redelijk" hoge BER van 700:shock:). En als ik ga bellen of gebeld word dan valt het beeld helemaal weg. Ik heb al een paar keer met Casema gebeld en zij zeiden dat ik een andere coax kabel voor de tv moest kopen (dect-signalen verstoren het beeld??:roll:), en een ander zei dat er een versterker geplaatst moest worden bij de meterkast (want daar komt mijn signaal binnen). Ik heb wel een andere geïsoleerde coax gekocht voor de ontvanger.. maar nogsteeds het zelfde gedoe.:x

  Weet iemand wat het probleem is???
   
 2. Is het alleen als je gaat bellen, of ook altijd als je iets met je internet doet ??

  Heb je soms de basispost van je draadloze telefoon vlak bij je Samsung staan ? Heb je soms een draadloze router die vlak bij de Samsung staat?

  Indien dit zo is, probeer die eens verder weg te zetten.

  Indien niet, dan moet je toch al je kabels eens nalopen, en ook de kabels en aansluitingen van je kabelmodem, zitten die los of niet goed? Waar is je kabelmodem aangesloten, direct op de doos waar je kabel het huis inkomt of heb je die elders aangesloten ?
   
 3. Ik heb het als ik ga bellen en internetten. De basispost staat 2 tot 3 meter ernaast en de modem staat in de meterkast waar het signaal binnenkomt. Owja en mijn pc staat er ook vlak naast die via wifi word verbonden met het internet (wifi 54g).

  Ik had ook al de stroom eraf gehaald 30 minuten lang en ik merkte dat het beeld iets minder stoorde. de ber is wel een stuk verlaagd. als ik ging bellen of internetten dan kwam hij hooguit op de 300..
   
 4. De BER hoort gewoon nul te blijven. Sluit je DTV ontvanger eens rechtstreeks aan op je AOP in de meterkast zonder dat je modem aangesloten zit en als dat goed werkt sluit dan steeds meer dingen weer aan tot het mis gaat. Dan weet je welk stuk het veroorzaakt.
  Als je BER al slecht is als je met een directe (goede) kabel aangesloten op je aansluitpunt in de meterkast is je binnenkomende signaal niet goed.
   
 5. je retour demping is te hoog, waarschijnlijk je modem staat max. te zenden. en de ontkoppeling tussen de apparaten is niet goed.
  advies: helpdeks vragen wat je signaal waardes zijn,(deze zal hier een beoordeling op geven) en zelf je binneninstall, conform maken volgens de installatie schema's.

  goodluck.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina