• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Ziggo met Samsung HD actie pakket

Status
Niet open voor verdere reacties.
Ik heb inmiddels ook een logitech harmony aangeschaft, ook omdat de aanpak met activiteiten gewoon wel makkelijker is.
Maar de functie fav.chan is ook op deze manier niet beschikbaar, de knop doet hetzelfde als previous channel.
Dit is dus een bug in de software, de knop voor favourite channels doet het niet, das best jammer.
Komt hier nog een oplossing voor?
 
ik ben zelf ook best wel tevreden over de decoder
Alleen even het volgende

Gaat je decoder wat trager werken,dan kan je dit verhelpen door achterop de aan en uit knop te gebruiken
ik zet de decoder zowieso altijd uit,dit vanwege het hoge stroomverbruik in de standby stand.
En hier voorkom je ook mee dat de decoder traag gaat werken.
Als je het zappen te langzaam vind gaan, is dit op te lossen door een andere afstandbediening te kopen
ik heb zelf een harmony van logitech.
De vertragingen waren direct verleden tijd

Ik heb deze ervaringen ook, van dat trage werken. Uitschakelen is de enige optie dan. Wat ook heel irritant is als je de decoder uit of op standby doet je bij het inschakelen een langere tijd de melding krijgt dat de zender geen deel uit maakt van het abonnement, zappen naar nederland 1 en daarna naar 2 zorgt ervoor dat de melding sneller verdwijnt, maar het is soms best frustrerend als je dan net iets wil zien. Ik heb het overigens ook wel eens gehad toen de decoder de hele tijd op een zender had gestaan.

Ik heb inmiddels ook een logitech harmony aangeschaft, ook omdat de aanpak met activiteiten gewoon wel makkelijker is.
Maar de functie fav.chan is ook op deze manier niet beschikbaar, de knop doet hetzelfde als previous channel.
Dit is dus een bug in de software, de knop voor favourite channels doet het niet, das best jammer.
Komt hier nog een oplossing voor?

Dat is geen bug, volgens mij begrijp je de functietoets niet helemaal. Als ik er bijvoorbeeld voor kies om in standaard lijst op nederland 1 te zetten en op fav1 op sbs6 dan switcht ie met de knop fav tussen deze twee zenders, dus hij switcht wel degelijk van lijst. als je dan bijvoorbeeld op fav1 naar rtl 8 doorzapt en je drukt dan weer op fav.ch dan gaat ie weer naar nederland1.
Je vergeet de knop channel list te gebruiken. Als je overigens in de lijst een kanaal kiest en je drukt dan weer op channel list dan zapt hij daar heen. met de ch pijltjestoetsen zap je dan snel door de lijst.
Zie je het hartje ook in de infobalk? Daar staat op welke lijst hij staat.Als er geen nummer in het hartje staat zit je in de standaard lijst.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Bedankt voor je reactie. Je hebt gelijk. Erg handig of intuitief vind ik het zo niet, ik had liever gehad dat de knop fav.chan je je lijst met favorieten geeft om uit te kiezen, maar tis niet anders.

Als ik er bijvoorbeeld voor kies om in standaard lijst op nederland 1 te zetten en op fav1 op sbs6 dan switcht ie met de knop fav tussen deze twee zenders, dus hij switcht wel degelijk van lijst. als je dan bijvoorbeeld op fav1 naar rtl 8 doorzapt en je drukt dan weer op fav.ch dan gaat ie weer naar nederland1.
 
Ik heb al 2 dagen geen geluid op discovery HD, wat ik ook probeer bij media - instellingen. Hebben meer mensen hier last van? Andere zenders doen het prima.
 
bij mij deed ie het gister wel, zie nu dat de soundtrack is verdwenen bij discovery hd. denk dat het een storing is, gister deden ngc hd en hist hd het ook al niet. Ze zijn wat aan het afklooien daar.
 
Mee eens, ik heb de gok gewaagd en kijk al drie weken zonder enige klacht HDTV en SD TV via de Samsung DCB-H360RA (de nieuwe versie). HDMI werkt perfect en het beeld is uitstekend.
Volgens mij zijn die klachten in dit forum en op andere internetsites alleen van toepassing op de eerste versie van de Samsung (zonder de A).
Er is dus niets mis met de Samsung HD decoder.


Op Fora zie je alleen de klagers. Hetzelfde geldt straks voor de Humax, en daar moeten alle kinderziektes nog uit nadat ie in het veld is. Wat mij betreft is de huidige versie van de H360R een prima apparaat.
 
Ik heb dan wel 2 360RA's gehad, maar de laatste werkt top.
Heb hem nu al ruim 3 maand, de eerste ging na 3 uur kijken stuk, de bootloader/software was stuk, kreeg binnen 2 dagen een nieuwe decoder, en sindsdien nergens last van!
 
Is het iemand al eens gelukt een favoriet kanaal te wissen met de samsung H360R?

Er staat (pagina Nl-25):
Gebruik omhoog / omlaag om een lijst met kanalen te selecteren die u wilt verwijderen.
Druk op de rode toets om het geselecteerde kanaal te wissen.

Rode toets laat je alleen maar sorteren. Bovendien wat is het nou, een lijst die je kunt verwijderen of een kanaal? En hoe dan?

Slordig.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan