1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Factuur online

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door Orca45, 21 mei 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Voor "mijn ziggo" moet je gewoon inloggen met dezelfde gegevens als waarmee je de email van je hoofdaccount ophaalt, als usernaam vul je het deel van je email-adres wat voor het @-teken staat in, als wachtwoord je normale wachtwoord wat je ook voor email gebruik in. Je hoeft je dus niet apart te registreren (wat dus niet werkt). Factuur werkt gewoon nog niet dat klopt.
   
 2. Mozilla gaf aan dat site beveiligd is!

  Bedankt! Toen ik op de link drukte, gaf Mozilla aan dat ik een beveiligde site, die zich correct geïdentificeerd heeft ging bezoeken. Ik heb de link meteen aan mijn favorieten toegevoegd!
   
 3. Doorgelinkt

  Volgens de Ziggo-site kan ik nog niet gebruik maken van "mijn ziggo". Als alternatief kan ik vervolgens doorlinken naar mijn @home. Ik heb hier geen problemen mee.

  pvd
   
 4. Weet je dit zeker? Gisteren werkte dat namelijk niet als je naam te kort bleek, dan moest je eerst jezelf registreren met een langere naam. (dat zie je niet, je kwam er gewoon niet in dan met de melding dat combi gebruikersnaam/ww niet correct bleek)
   
 5. Je kon in eerste instantie niet inloggen als er een punt in het deel van je email-adres voor het apenstaartje zat, maar dat is gefixed. Sinds die tijd kan ik gewoon inloggen zoals ik beschreef. Niet dat je dan nog veel kunt doen, maar kan in elk geval mijn klantgegevens zien. De rest (emailadressen beheren e.d.) komt er binnenkort bij begrijp ik.
   
 6. HAd niet alleen met een punt te maken, ook met tekort karakters. mijn geval was dus bv dat ik er niet in kwam door een tekorte naam voor de apestaart.

  Maargoed als het maar weer werkt!
   
 7. Ok maar het 'probleem' is dat ik me er helemaal niet druk om maak, vandaar die smailie:mrgreen:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina