1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Europees voetbal in HD

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door BertvanHorck, 21 mei 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Europees kampioenschap voetbal in HD !!!

  Nederland 1 wordt van juni t/m augustus doorgestuurd in HD op een apart kanaal, volgens een NOB persbericht.
  Alle niet-HD programma s worden ge-upscaled naar HD en een aantal programma s waaronder de Europese voetbal kampioenschappen en de Olympische spelen zullen in full HD worden uitgezonden.

  De vraag is, voor ons lucky HD Samsung bezitters waar we dit kanaal zullen kunnen vinden en wat we moeten doen om per 1-6 dit fantastische HD kanaal te kunnen ontvangen.

  Wie weet het antwoord?
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 21 mei 2008
 2. ziggo official

  Hoi Ziggo official

  Weet jij iets? Is het na te vragen? De helpdesk was niet echt een hulp. Hij wist het ook niet zeker, maar jullie zouden alle HD gebruikers wel ERG gelukkig maken met de informatie, plus dat het wel eens een fantastisch boost voor jullie HD receivers verkoop zou kunnen zijn.....
   
 3. Wat de vraag natuurlijk is, of je een HD abo nodig hebt om het te ontangen? Ik heb wel een Samsung ontvanger maar geen HD abo meer. Echter Ned 1 is een publiek kanaal en dus zou je gratis toegang verwachten. Ik ben benieuwd.
   
 4. Nee, je hebt geen HD-abonnement nodig om het EK Voetbal op Ned1 HD te ontvangen. Het (standaard) Z1-abonnement (en een HD-ontvanger) is voldoende. Naar verwachting zal de zender begin juni worden toegevoegd op kanaal 14.
   
 5. En waar haal je deze info zo vandaan?, dat Ned1 normaal gratis is te verkrijgen klopt maar dan wordt het ook niet aangeboden in HD wat toch wel een extraatje is ,gratis betwijfel ik dus nog.
   
 6. Twee jaar geleden was het gratis, dit jaar is het gratis en volgend jaar zijn Ned 1, 2 en 3 in HD ook gratis.
   
 7. Zal een mooie boel zijn zeg.

  Wij betalen met ze allen al middels onze belastingcentjes voor de publieke omroep, kan me niet voorstellen dat Ziggo daar nogeens extra geld voor zou durven vragen.
   
 8. De NOS biedt de schaduwzender gratis aan aan de kabelexploitanten. Het is gelijk een test om te zien hoe Nederland er voor staat met het oog op 2009, waar Ned 1, 2 en 3 over zullen stappen op HD uitzendingen.

  Maar goed, aangezien de NOS het gratis aanbiedt, lijkt het mij dat de kabelexploitanten het ook gratis kunnen aanbieden. Of het is een unieke kans om juist geld te verdienen, iets waar je niet voor hoeft te betalen genereert 100% winst. ;)
   

 9. De HD versie van Ned 1 die aangeboden wordt tijdens de EK2008 en de olympische spelen zit in het digitaal basis pakket. Hier is geen aanvullend abonnement voor nodig.
   
 10. Anonym

  Kun je ons vertellen vanaf welke datum en op welk kantaal we die kunnen vinden?

  Goed nieuws by the way!
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina