1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

combie korting internet, telefoon

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door agnit, 20 mei 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik heb Ziggo een mail gestuurd met de vraag of de korting blijft die ik kreeg bij @home omdat ik internet Z2 en basis bellen heb, en ook bij Ziggo krijg ik deze korting

  Dat is dus goed nieuws!! :)
   
 2. Volgens mij zou je ook kunnen overstappen naar een alles-in-1 bundel, betaal je hetzelfde, maar heb je de dubbele internet snelheid en krijgt een gratis digitale TV ontvanger en gratis bellen naar andere ziggo-abonnees. (€ 49.95 inclusief analoge-tv, basis-bellen, internet). Vergelijk maar eens met wat je nu betaalt en krijgt.
   
 3. Mooi om te horen, de klantenservice had hier vorige week nog geen antwoord op toen ik belde.
  Omdat ik geen alles in 1 pakket kan afsluiten is dit voor mij erg goed nieuws :)
   

 4. Leuk zo'n alles-in-1 bundel, maar ik zou duurder uit zijn dan nu.
  Heb nu Televisie Z2, Internet Z2 en Telefonie Z1 + VolOp Bellen 24 uur (voor bijna 55 euro)

  Als ik het Alles-in-1 pakket (Z2) zou doen, dan kost dat 49,95 euro, maar moet dan wel Televisie Z2 er bij nemen voor 10 euro extra en ook nog VolOp Bellen 24 uur voor 10 euro extra. Daarmee zou ik dan bijna 70 euro per maand kwijt zijn i.p.v. 55 euro nu. Zo voordelig is dat dus niet...
   
 5. Ik denk dat u de €15,90 voor het analoge signaal (z1) vergeten bent....Die wordt nu apart geincasseerd, maar verdwijnt bij het alles-in-1-pakket.

  pvd
   
 6. Je maakt volgens mij een rekenfout in je voorbeeld wat je nu hebt daar moet je Televisie Z1 nog bij bij tellen wat €15,90 is dan kom je op €70,90 uit.
  Zonder Televisie Z1 heb je namelijk niks geen tv geen internet en geen telefoon.
  En Alles-in-1 Plus heeft 8.000 kbit/s internet tegen 4.000 kbit/s van Internet Z2.


  Edit,

  pvd je was met net voor :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
   
 7. Ja, als je die er bij optelt kosten ze beiden rond de 70 euro.
  Vergeet verder niet dat je bij de bundel ook nog gratis naar andere klanten van Ziggo belt, dus een deel van je gesprekken is zowiezo al gratis. Als je voor minder dan 10 euro per maand naar andere nummers belt kun je bij een bundel dus ook de volop-bellen laten zitten. Voor die 10 euro kun je tegen normaal tarief ongeveer 400 minuten bellen (afhankelijk van het aantal gesprekken ivm starttarief). Dus bel je maar 5 euro per maand buiten de ziggo nummers ben je zelfs goedkoper uit dan met een volop-bellen-onbeperkt abbo. En de internet-snelheid van de bundel is het dubbele van Z2.
   
 8. In dat geval heb ik inderdaad een rekenfout gemaakt. Die 15,90 euro had ik niet meegeteld, omdat deze altijd apart afgeschreven wordt, terwijl de rest (Digitale televisie, internet en telefonie) op één factuur. Daarom ging ik alleen van laatstgenoemde uit.

  In dat geval zou ik dus inderdaad voor hetzelfde geld een dubbele internetsnelheid hebben... Dat gaan we eens even uitzoeken binnenkort.

  O ja, ik heb nu ook nog een combinatiekorting van 5 euro per maand voor internet+telefonie. Daar lees ik bij Ziggo niks meer over. Die zal dan wel weg zijn.

  Ik heb het net even uitgerekend. Nu betaal ik 70,75 euro per maand. Dat zou met een alles-in-1 pakket 69,90 euro per maand worden inclusief dubbele internetsnelheid.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 22 mei 2008
 9. En een gratis DTV ontvanger en startpakket dacht ik....
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina