1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

SAMSUNG B270R Bit Error Rate (BER)

Discussie in 'Samsung DCB-B270R' gestart door breal, 19 mei 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Jeeeaaaah,

  We hebben goed nieuws, geen blokken meer !!!

  Ziggo heb ik afgebeld, vieze ouwe man [​IMG]

  Oplossing zat hem in een nieuwe kabel, kabel nummer 3, dit is een nieuwe kabel die ik heb gekregen van een collega, deze kabel is 2 keer zo dik als de kabel die ik gekocht had en deze is kabel is super stug, dus zeg maar super kabel. De gebruikte connectoren zijn helemaal van metaal. Deze kabel rechtstreek op de AOP aangesloten, resultaat is helemaal Top!

  Resultaat:
  Signaalsterkte = 70%
  Signaalkwaliteit = 100%
  Bit Error Rate BER = 0

  Dus geen blokken meer, kan ik eindelijk Ziggo kijken.

  Bedankt voor al jullie adviesen.

  Groetjes B-Real


  [​IMG] B-Real and Berry666 are the GunSlingers, see you at 350 !!! [​IMG]
   
 2. Gefeliciteerd!
  Dat is het probleem met digitale TV. Die gebruikt frequenties die nogal gevoelig zijn voor instraling van draadloze apparatuur e.d. Vaak levert het geen probleem op als je geen "stoorzenders" in de buurt hebt.
  Mensen hebben een goed beeld via analoog, "dus het kan niet aan de kablels liggen". Zijn soms boos als de helpdesk zegt dat ze daar eens naar moeten kijken. Ikzelf heb destijds ook e.e.a. aan kabels en connectors moeten vervangen om storingvrij te kunnen kijken.
   
 3. De gebruikte frequenties zitten in hetzelfde gebied, daar ligt het niet aan. Maar veel mensen hebben ook gewoon een slechte analoge ontvangst, maar storen zich blijkbaar niet aan kriebeltjes, sneeuw en andere verschijnselen in het analoge beeld. Bij digitale uitzendingen valt dit gelijk veel meer op, de kwaliteit daarvan blijft haarscherp tot er teveel storing is en dan krijg je blokken tot het helemaal stopt. Analoog had je dan ook wel een slecht beeld maar dat vind men blijkbaar acceptabel.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina