1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

duurder uit met een alles in 1 abbo?

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door static, 19 mei 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Wil je even melden in de newsserver groep in dit forum wat er dan aan mankeert, dan kan er vast wel iets aan gebeuren, want als niemand een klacht doorgeeft mocht er iets mee zijn dan wordt het ook niet opgelost.
  De compleetheid moet normaal gesproken goed zijn met een goede retentie. Dus even naar dit forumdeel en melden wat er aan de hand is.

  47.95+15.90 = 63.85 heb je voor: internet met 12Mbit/1.5Mbit en een telefonie abonnement en analoge TV
  Bundel kost € 64.95 is inderdaad dus 1.05 euro per maand meer.

  Voor die 1.05 euro per maand krijg je extra:
  - onbeperkt downloaden newsserver
  - gratis bellen naar andere klanten van Ziggo
  - Internet snelheid is hoger van dit produkt: 16Mbit/3Mbit
  - Nu nog: gratis digitale ontvanger en startpakket of korting op PVR

  Maar als je dit toch niet gebruikt haal je het voordeel er nooit uit natuurlijk, scheelt je dan toch weer 12.60 euro per jaar en daar kun je leuke andere dingen van doen.
   
 2. @CeeS
  het probleem met de @home nieuwsgroepen was dat het alleen de meest populaire zijn en dit zal denk ik ook voor de ziggo nieuwsgroep server zo zijn. Voor een paar euro per maand heb je al nieuwsgroep servers zonder limiet welke veel meer groepen hebben.

  Heb zelf nog geen keuze gemaakt over alles in 1 maar mijn oom welke een paar straten verder op woont is wel al overgestapt op alles in 1.
  Hij had ADSL2+ via orange en digi tv van @home.
  Toen hij telefonisch overstapte controleerde degene bij ziggo zijn adres en vertelde hem dat hij zijn snelheids upgrade pas over 3 weken krijgt. :?

  Overal lees ik dat de upgrade binnen een dag gebeurt was.
   
 3. Newsserver:
  Je kunt altijd groepen die je wilt hebben voorstellen, niet gebruikte groepen worden op een gegeven moment uitgezet (als niemand ze gebruikt) maar een verzoek wordt meestal wel ingewilligd (via het news-server forumdeel hier).

  Snelheidsupgrade:
  Volgens mij werkt @home nog aan upgrade van het netwerk en kan het in bepaalde delen dus wat langer duren dan een paar dagen. Bij Multikabel en Casema gaat dat sneller.
   

 4. het is gaar omdat toen het nog @home was onze regio wel de beschikking had over de 20 megabit verbinding van @home.

  En over de nieuws groepen zoals je zelf zegt je kunt ze voorstellen en dan is de keus aan hun om ze ook daadwerkelijk toe te voegen. Wat dus niet zegt dat ze er ook daadwerkelijk bijkomen.

  De snelheid van de @home nieuwsgroepen was de laatste maanden best goed (sinds ze er daadwerkelijk wat werk in gingen stoppen). Maar nieuwsgroepen is voor Ziggo puur een extratje en zal niet iets zijn waar ze veel geld enzo in gaan stoppen en daardoor zullen gratis nieuwsgroepen van internet providers nooit zo goed zijn als de groepen waar je voor betaald.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina