1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

duurder uit met een alles in 1 abbo?

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door static, 19 mei 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Bij mij valt het kosten verschil iets hoger uit bij het overstappen naar een alles in 1 abbo.

  Heb nu TV basis van home, internet 12/1,5 mb van home en gratis telefonie.

  Kosten: TV basis €10,18 (gem. Den Bosch) + internet €47,95

  Verschil: €64.95 - €58.13 = €6.82

  Zie daardoor nog geen reden om over te stappen.
   
 2. Ik ben alleen bang dat die 10,18 zeer binnenkort ook 15,90 wordt. Tenminste als je analoge TV via Ziggo hebt. Of blijft de CAI in Den Bosch nog separaat?
   
 3. Bij alles-in-1 Xtra krijg je behalve 16/3Mbit ook nog onbeperkt downloaden van de newsserver
   
 4. Ik geloof dat daar afspraken voor gemaakt zijn toen de cai(gem. DB) overgenomen werd door essent. Dus ook de last voor ziggo.
   
 5. Als de CAI in Den Bosch separaat blijft dan kun je net als ik niet overstappen op een alles in 1 pakket. Dat zou dan nu al de tweede regio zijn waar dit niet kan en waar men niet kan profiteren van de voordelen van alles in 1
   
 6. Bij het internet abbo (Z3) wat ik nu heb zitten ook 10 e-mail adressen met 250MB per adres.
  Wat voor limiet er op nieuwsgroepen zit bij Z3 weet ik niet maar voor nieuwsgroepen heb ik reeds een abonnement bij Eweka. Niet duur en een hogere retentie dan de nieuws server van @home. Tevens bied eweka meer verbindingen waardoor ik hem met mensen kan delen zonder snelheids verlies.

  Het enige verschil is de up en down snelheid.
  Zelf heb ik het idee dat de losse abbonementen gelijk getrokken worden met de pakketen (anders houd je teveel verschillende snelheden en verlies je klanten die alleen maar internet willen).

  Heb Ziggo reeds gebeld maar ze konden me niet vertellen of de losse internet abbos ook een verhoging krijgen.
   
 7. De alles-in-1 zijn echt aparte produkten met een aparte snelheid range. De losse internet produkten hebben ook eigen snelheden maar die blijven lager dan de alles-in-1
   
 8. Om op dat laatste te reageren: Ik begrijp van de klantenservice dat die verschillen blijven. Dat is samen met het gratis bellen met andere Ziggo-abonnees het lokkertje om over te stappen. Door zo veel mogelijk abonnees aan de alles-in-één hap te krijgen probeert Ziggo te compenseren voor de schade die ontstaat doordat de jaarcontracten passé zijn.
  Voor mij werkt het wel: (en dan laat ik de digitale ontvanger+ smartcard als eenmalig douceurtje buiten beschouwing want dat zal wel tijdelijk zijn)
  -Ik betaal nu 50,85 voor Casema Multi 4G/1G, Telefonie en RTV basis.
  Per 1 juni wordt dat 49,95 voor Alles-in-één+ met 8G/1,5G internet, RTV basis en telefonie met gratis bellen met Ziggo abonnees
  - Ik had in februari een Digitaal plus abonnement voor een jaar afgesloten. Daar mag ik eind volgende maand al vanaf!
  Mijn indruk is dat de keuzevrijheid veeeel groter wordt door de nieuwe voorwaarden=> lopen vooruit op Vidoe on Demand die er aan komt, waarbij je ook per zender per maand mag betalen. Het lijkt de goede kant op te gaan.
  Het zou zo maar kunnen dat bij jouw (@home) het een gevalvan verdere 'prijsharmonisatie' is.
  Heb ik als HD-kijker bij Casema ook last van gehad=> van gratis naar 3,95. maar dat zie ik als eenmalige groeistuipen...
   


 9. De Cai is al van Ziggo, maar door afspraken bij het overkopen van de gemeente kan een afwijkende prijs gelden voor een aantal jaren. Na afloop van deze periode wordt de prijs gelijk getrokken met het normale Ziggo tarief.

  Vorig jaar is dit gebeurd in Oss en Roosendaal. Omdat het nogal een verhoging was (ruim de helft erbij) is er een compensatie actie geweest: gratis DTV box (99,= euro) of twee jaar gratis BasisBellen (24*5.95 = 142.80 euro).
   
 10. als die nou eens fatsoenlijk werkte had je daar wat aan


  ik zie ook geen voordeel: 47,95 internet+15,90 kabel+0,00 voor telefonie
  wordt alleen maar duurder
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina