1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Overweging alles-in-1 extra abonnement

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door Master_Marcel, 18 mei 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Hallo allemaal,

  Ik ben een beetje aan het rond kijken naar een ander abonnement. Nu kom ik deze week het nieuwsbericht van Ziggo tegen. Op zich worden er eigenlijk wel interessante pakketten aangeboden. Zeker de alles-in-1 pakketten. Omdat ik toch al digitale televisie van casema (nu Ziggo) heb, is het zeker interessant om alles bij 1 provider onder te brengen. En zeker in de toekomst de snelheid verhogingen (eurodocsis 3.0) Mijn voorkeur gaat uit naar het alles-in-een pakket extra. Ik heb thuis een Windows Home Server draaien en wil een zo hoog mogelijke upload snelheid. Dat is bij dit pakket het hoogst.


  Nu heb ik een paar vragen:

  Kun je bij dit pakket een Windows Home Server draaien, dan bedoel ik zijn er gesloten poorten? Ik heb in ieder geval poort 80,443,4125 nodig. Misschien in de toekomst een mailserver, wat ik begrepen heb, is dat port 25 gesloten is. Klop dit?

  Kan iemand mij vertelen wat in toekomst de plannen zijn met dit pakket wat betreft de snelheden? Ben vooral geïnteresseerd in een hoge upload snelheid!

  Dan nog wat op gebied van HTPC. kan ik de fireDTV oplossing gebruiken. Blijft dit in de toekomst bruikbaar? Heb begrepen dan dit werkt met Casema digitaal televisie, maar ik heb geen enkele ervaring met deze kaart. Zijn er hier mensen die dit wel hebben?


  Mensen alvast bedankt voor de antwoorden!


  Met vriendelijke groet,

  Marcel.

  EDIT: even voor de duidelijkheid, ik heb nu adsl van Telfort.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 18 mei 2008
 2. buiten de hogere down- en upload snelheden is er geen verschil tussen het single en pakket.
  onder voorbehoud: poort staat met in achtneming van de Abuse rules open binnen het netwerk en gesloten buiten het Ziggo netwerk. dan moet er gebruik worden gemaakt van Webmail en dan is poort 25 natuurlijk dicht.
  " De plannen voor internet behelzen dat halverwege dit jaar de maxima naar 30 MB gaan en vervolgens tot halverwege volgend jaar met de komst van Docsis 3 te stijgen naar 100 MB"", volgens het persbericht van Ziggo.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 18 mei 2008
 3. Geld dit ook voor de upload?
   
 4. Er werd zover ik weet in de persconferentie niet gesproken over een verhoging van de upload (boven de 2,5 - 3 MB)
  Mocht dat zo zijn, zal Ziggo dit vanzelfsprekend bekendmaken.
   
 5. In de persmap kwam ik een folder tegen die sprak over 40/5, een vraag daarover staat uit bij Ziggo. Na invoering EuD 3 praten we uiteraard over heel andere getallen.
   
 6. Zou dit ook gelden voor het duurste abonnement van het alles-in-1 pakket?

  Ben wel erg geïnteresseerd in een hoge upload snelheid. Helaas zijn er nog maar weinig providers die dit bieden. Ik denk toch dat een home server redelijk gemeengoed gaat worden. Heb sinds een half jaar een eigen server draaien ben er erg tevreden over.

  Nog mensen hier die ervaringen heb met de Firedtv kaart?

  Groeten...
   
 7. Die vraag kun je beter even los stellen in het forumdeel over digitale televisie met gebruik van dit soort kaarten stellen, klik hier

  Als je daar eerst eens door de artikelen scant vind je misschien je antwoord al, of gebruik de zoeken functie bovenaan (geavanceerd zoeken en zoek dan op "firedtv" dan vind je vast wel wat.
   
 8. Zal ik doen, bedankt...
   
 9. Over mail kan ik je ook even van dienst zijn. Poort 25 staat inderdaad dicht naar binnen toe. Naar buiten toe staat zijn in ieder geval de @Home ranges op de blacklist gezet.

  Beide zaken zijn niet zo'n probleem. Als je een domein hebt, dan kun je de via bijvoorbeeld no-ip of dyndns laten leiden. Je kunt vervolgens instellen dat de mail over een andere poort wordt afgeleverd (zoals bijvoorbeeld 9025). Voordeel dat dit soort bedrijven je tevens dan een backup functie kunnen bieden, zodat alles opgeslagen wordt, als je verbinding er even uit ligt. Versturen kan ofwel via die zelfde provider ofwel via een relay naar de Ziggo server.
   
 10. Oke, heel erg bedankt voor de info...
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina