1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Welke decoder?

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door ps79, 17 mei 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Net "alles in een extra" genomen en kon niet kiezen welke decoder. Zou de Samsung of Humax worden. Het is voor de slaapkamer dus het maakt mij niet zoveel uit. Voorkeur gaat uit naar de Humax omdat deze goed bevalt op de plasma in de woonkamer. Afwachten dus...ik zal het laten weten...
   
 2. Heb vandaag ook gebeld voor mn ouders om decoder voor 39.95 te scoren. Komt overigens wel 9,95 verzendkosten bij dus beter kunnen ze 49,95 zeggen :? Heb nog gevraagd ook of ie aan kon geven dat ik Humax decoder wil maar dat kon ie niet. Gaf aan dat waar meeste van op voorraad was zal krijgen. Vrees dat ik nu oude Digi1 kast krijg.. is de minste van het stel.. Ding staat ook al bij mn broer en leverde niet echt beste beeld kwaliteit op bij Sony flatscreen LCD
   
 3. Ik waag het er maar op denk ik. Samsung werd twee keer genoemd, en de Humax. Met beiden ben ik wel tevreden. En ja, hoorde ook van die 9,95 verzendkosten.. beetje misleidend. Maar nog steeds goedkoper dan in de winkel.
   
 4. PS

  Tegen mij is gezegd de humax ( zie mijn gegevens)
   
 5. Aanschaffen decoder

  Ik heb een alles-in-1 pakket besteld bij ziggo, het Extra pakket.
  Wie weet welke decoder erbij wordt geleverd?
   
 6. Pinnacle 72e

  Als je een abbootje neemt op dig. tv bij ziggo, kun je dan ook de zenders ontvangen op een DVB-T USb stick van Pinnacle?
   
 7. Nee DVB-T (ether-tv) is wat Digitenne gebruikt. De kabel heet in vakterm DVB-C (Cable) Voor zover ik weet zijn Ned 1,2,3 gratis te ontvangen de overige zenders moet je een abonnement opnemen en je moet dus een kastje+ decoder hebben. Dus ik denk dat die Pinnacle hier in Nederland weinig nut heeft. In landen als Belgie en Duitsland heb je er meer plezier mee mits je niet in the middle of nowhere zit. Daar zijn de zenders namelijk wel vrij te ontvangen.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina