1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

M750C overleden ?!?!

Discussie in 'Digitale TV - Irdeto ontvangers' gestart door RdP, 17 mei 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Waarschijnlijk is de garantie ondertussen al wel verstreken. Gezien RDP aangaf dat de box in oktober 2007 aangeschaft is en we ondertussen december 2008 zijn.
   
 2. De garantie is 2 jaar.

  Ed
   
 3. Mijn M750c staat inmiddels op marktplaats.:giveup:

  Het was in potentie een mooi apparaat, maar helaas zitten er teveel beperkingen aan de box en is de support vanuit Siemens belabberd en daarbij is ie heel gevoelig voor wijzigingen in het Ziggo netwerk.....
   
 4. Net als menig ander geef ik de Siemens op. Op papier inderdaad een geweldig apparaat maar in de praktijk... Ik wilde hem op Marktplaats zetten maar voordat ik dat kon doen: snel knipperende (middelste) LED en geen enkele reactie meer. Blijkbaar ook overleden? Weet iemand van jullie al wat dit kan zijn? Het resetten middels de stekker snel er in en er uit doen werkt niet (of ik doe het verkeerd). Voor donoronderdelen beschikbaar alhoewel ik nog garantie zou moeten hebben dus het ding maar ga opsturen naar Siemens.
   
 5. Doman

  Doman Forum Member

  Berichten:
  2.675
  Ziggo:
  Internet & Televisie
  Gebied:
  fZiggo
  Meer...
  Lid geworden:
  20 sep 2005
  Voor mij blijft het, als je de beperkingen een beetje kent, toch nog een fijn bruikbaar apparaat.
  Opnames maken (USB) doet het apparaat in ieder geval wel zeer betrouwbaar en sinds de laatste Ziggo problemen hier gelukkig ook geen noemenswaardige problemen meer gehad.

  Normaal gesproken moet je 3 maal achter elkaar, met korte pauze ertussen, de stroom eraf halen. Hierna zou de Siemens moeten recoveren/resetten.
  Echter het snel knipperende LED belooft niet veel goeds.
  Toch blijkt Siemens de apparaten nog zonder veel problemen te repareren lees ik.
   
 6. De laatste paar maanden gaf de Siemens regelmatig foutmeldingen tijdens het zappen en bleef het beeld op zwart (NL1, NL2, NL3 en RTL4 leken wel 'bereikbaar'). Foutcodes weet ik niet meer, de laatst getoonde was volgens mij E48-32 (staat ook elders op het forum, bij mij hielp de zenders opnieuw installeren, helaas een dag later het knipperende LED-probleem).
  Destijds vond ik vooral de netwerkmogelijkheden interessant. Juist die bleken niet betrouwbaar. Opnemen met USB ging wel goed na de tips op het forum. Uit angst voor mislukkende opnames deed ik niets anders dan opnemen. En zo gebruik ik uiteindelijk weinig van de features die wel worden beloofd. Een firmware-update via het systeemmenu begint maar eindigt in een melding dat ie de downloadstream niet kan oppakken. Hopeloos...
  Ik vestig mijn hoop op de service en hoop dat ik een volledig werkend exemplaar retour krijg. Ik houd jullie op de hoogte!
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina