1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

De Eerste Ervaringen met Ziggo...

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door pjutr, 17 mei 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik werd net terug gebelt door ziggo.

  Ik kreeg nu te horen dat ik tot eind juni moet wachten met aanvragen omdat oude @home abonnee's dan pas overgezet gaan worden.

  Het is niet mogelijk om eerder wijzigingen door te geven.

  Vreemd al die verschillende verhalen, maar ik weet ook niet meer wie ik geloven moet.

  Gr. Kees.
   
 2. waarom maken ze dat niet in een brief bekent, of laat ons weten wat en wanneer iets wel werkt,
  scheelt een hoop gebel en minder werkdruk bij Ziggo
   
 3. Brieven sturen kost weer een aandige zak met centjes, en klanten die Ziggo bellen levert weer een aandige zak met centjes op.

  Tijdens een migratie zullen altijd problemen ontstaan, toeval dat juist dan de kosten drastisch verhoogd worden van € 0,01 naar € 0,10 cent per minuut ?

  Niet vergeten dat een investeringsmaatschappij achter deze hele migratie zit, deze willen de kosten zo laag mogelijk houden (vooruit incasseren van de abonnementgelden, hoge inkomsten helpdesk etc.)

  Voordeel is dat ze snel het netwerk willen uitbreiden met VOD etc. zodat de waarde zal stijgen en de investering met dikke winst terug verdient kan worden als de hele boel weer verkocht wordt.

  Langer dan een paar jaar zal Ziggo niet in handen blijven Zesko.
   
 4. Bij Multikabel kon ik ook zien hoe lang de wachtrij was , echter dus niet bij Ziggo.

  Oproep aan het bestuur :

  Gelieve namens ons als gebruikers het probleem van de onbereikbaarheid aan te kaarten bij de directie van Ziggo
   
 5. Ik zou dan nog maar even goed op de site van CanalDigitaal kijken want hun TV-pakket is stukken minder dan bij Ziggo. Voor de Free To Air kanalen heb je ze helemaal niet nodig.
   
 6. Dat is (uiteraard) al gebeurd. We appelleren aan het nieuwe denken om nu eens niet met politiek correcte statements te komen maar gewoon open en eerlijk te laten horen wat er aan de hand is en wat men doet om het zsm op te lossen.

  Persoonlijk denk ik dat veel van de drukte komt door klanten die nu bellen omdat ze in willen stappen in een bundel vanwege de hogere snelheid. Veel klanten zullen in de toekomst een brief krijgen met informatie welk abonnement ze in de nieuwe situatie zullen krijgen en een optie om over te stappen naar andere pakketten, dus eigenlijk hoeft niemand te bellen, alles blijft gewoon werken. Als Ziggo die informatie eerder opgestuurd had, ging niet iedereen bellen en waren de helpdesk/klantenservices niet overbelast.

  Ook zou men nu een bandje op het 0900 nummer kunnen zetten nog voordat je je postcode invoert waarin men zegt dat abonnementswijzigingen automatisch zullen gaan en dat iedereen schriftelijk een aanbieding zal krijgen. Daarmee voorkom je dat veel mensen het telefoonnummer bezet houden en kunnen mensen met storingen er wel doorkomen.
   
 7. Het gaat niet alleen on de wijziging aan pakketten maar ook voor algemene vragen en storing.
   
 8. U refereerde oorspronkelijk aan bereikbaarheid, maar maakt u zich geen zorgen, er is een "dikke" mail uitgezet. We hakken al wat langer met dit bijltje. Wij anticiperen op wat we hier op het forum lezen, daarvoor hebben we het mede opgezet.
   
 9. Alvast met mijn dank.

  Via mijn zijde zal ik ook als programaraadslid en hierdoor ook wel enige contacten binnen het bedrijf heb kijken wat ik van mijn zijde aan interventie kan plegen.
   
 10. Benj, ik ben je zeer dankbaar voor het opzetten van dit forum :mrgreen:

  Daardoor heb ik maar 1x hoeven bellen en veel vragen zijn beantwoord

  en is er rust aan mijn kop. :)
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina