1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Advies

Discussie in 'Analoge TV - Algemeen' gestart door Lutjemac, 17 mei 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Hallo,

  Ik heb op het moment alleen nog maar Digitale TV van Ziggo(@Home) en over 4 weken ga ik verhuizen. Dan loopt mijn IPB van KPN af. Wat kan ik het beste doen wachten tot ik verhuisd ben (heb de verhuizing al doorgegeven) en dan mijn tv abbo wijzigen in een alles in 1 pakket? of zou ik nu al overstappen?

  Groeten Gerard
   
 2. Ik zou maar even wachten.
  Het lijkt me nu nogal een hectische toestand daar, na de omzetting naar Ziggo met het nieuwe klantensysteem. De kans dat het fout gaan is IMHO groot.
   
 3. Ik zou graag over willen stappen naar het Alles-in-1 Plus abonnement. Ik heb nu al zeg maar los telefoon, internet (Z2) en digitale tv van voorheen Casema. Ik wacht het ook nog even af totdat ze daar alles op orde hebben. :wink:

  Het zou klantvriendelijker zijn geweest als je een overzicht had ontvangen met wat je nu hebt en wat de nieuwe mogelijkheden zijn bij Ziggo. Met een invulkaart zou je dan kunnen kiezen voor één van de Alles-in-1 abonnementen. Misschien komt dit nog?
   
 4. Ik zou gewoon de klantenservice even bellen en vragen;)
   

 5. ik heb met de klantenservice gesproken: kijk maar even naar mn reactie http://ziggo-gebruikers.nl/forum/showthread.php?p=96432#post96432
   
 6. Bedankt allen,

  Ik ga nog maar even wachten tot ik verhuisd ben en een brief of mail heb ontvangen.

  groeten gerard
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina