1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

casema van geen datalimiet naar ziggo met fair use policy

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door michiel2300, 17 mei 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. mag dit zomaar want dit is toch gewoon een verandering in het contract waardoor opzeggen mogelijk moet zijn?
   
 2. Wat is het verschil in de praktijk ? (en denk je zelf in de problemen te komen ??)

  Bij Multikabel hebben we altijd een Fair-Use-Policy gehad en daarbij is nog nooit iemand afgesloten. In de praktijk is dit hetzelfde omdat Casema ook regels had dat je geen verstoring van de systemen mag veroorzaken. Meer stelt een FUP niet voor, het is een soort escape-artikel voor iemand die het echt te gek maakt wat in de praktijk niet gebruikt wordt.
   

 3. Opzeggen kun je inderdaad als er wijzigingen zijn! Ik zit al jaren bij @home in de fair use policy, hoor je nooit wat van!! Je kunt gewoon lekker onbeperkt downloaden hoor! Alleen bij misbruik zul je wat horen!
   
 4. nou het is meer zo dat ik bang was dat ik teveel zou downloaden ik download gemiddeld 350 gigybite per maand dus vandaar
   
 5. dat is wel goed nieuws het ging mij erom dat ik gemiddeld zo rond de 350 gigabyte per maand zit omdat ik veel usenet verkeer heb! maar als ik het zo hoor zit dat dan wel goed! bedankt@
   
 6. Dit klopt niet helemaal want als je van de nieuws server van ziggo gaat downloaden heb je wel degelijk een dataliemiet.
  Voor de rest klopt het inderdaad vinnie-terranova;)
   

 7. Klopt, maar das ook weer niet helemaal waar als je alles-in-1-extra neemt heb je ongelimiteerd gebruik daarvan. zie:

  http://www.ziggo.nl/producten/alles-in-1/extra
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 18 mei 2008
 8. Maar da's weer niet nieuw, die had je eerder ook al (en vervalt zoals Vinnie al schreef bij alles-in-1 extra.)
   
 9. Laten we eerlijk zijn. Mijn Z3i verbinding geeft mij recht op 200 GB op de news server. Dat is alleen news. Aangezien men dit als een harde waarde neerzet, mag ik er van uitgaan dat men mij niet kan verwijten dat ik anderen last bezorg als ik globaal ergens in die buurt zit. Zij bieden me 200 GB op de newsserver aan, dus moet men er ook voor zorgen dat ik dit kan gebruiken. Maar goed, daar zal ik wel te simpel in denken.

  Feit is wel, dat ik niemand ken die ooit problemen gehad heeft met de FUP van @Home. Zeker als je een goede leecher gebruikt en vooral download op tijden dat het rustig is, dan is er weinig aan het handje.
   
 10. Vraag me even af wat een zinnig mens in hemelsnaam met 350 gigabyte van nieuwsgroepen per maand moet.... zelfs met HD films van 20 gieg per stuk zijn dat meer films dan je volgens mij kunt zien in een maand. Of doe je dat niet elke maand maar is dat meer de piek?

  Maar goed, iig goed te horen dat de datalimiet waarschijnlijk ietsjes ruimer is dan ik gebruik.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina