1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Waarom zijn de providers samen gegaan?!

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door Dionn, 17 mei 2008.

Niet open voor verdere reacties.

 1. Dat weet ik niet.....
  Ik vind dat de NMA hier geen goedkeuring aan had mogen geven.....zolang de kabel niet open is voor andere aanbieders en er geen concurentie is. Wat was er mooier geweest dan multikabel op het @Home netwerk maar met lagere prijzen.......Nu kan dat niet meer.
   
 2. Lagere prijzen als?
  Een beetje duidelijkheid graag:mrgreen:
   

 3. Is het niet zo dat de moedermaatschappijen 'Warburg Pincus' en 'Cinven Group' zijn? Dit zijn ordinaire investeringsmaatschappijen die maar 1 doel hebben: opkopen van bedrijven en doorverkopen voor meer euries. Ik denk niet dat ze een hart voor ons als abonnee's hebben. We zien wel wat er met Ziggo uiteindelijk gebeurd. In ieder geval heb ik nog niets te klagen :wink:

  Gert.
   
 4. Nee, dat niet. Maar ze willen het wel doorverkopen. Dat betekent dat men wel aantrekkelijk moet zijn voor klanten. Als de klanten immers gaan weglopen, dan is het moeilijker om de boel te verkopen.
   
 5. Lees even op de bijgaande url, onder kopje " Toegang tot het netwerk "
  http://corp.ziggo.nl/Over+ons/Ons+netwerk/Algemeen.htm :wink:
   
 6. Dan zou ik wel eens willen weten, wat Ziggo onder toegang tot het netwerk verstaat en wie die honderd partijen dan wel zijn. Ik vind het allemaal wat raar klinken.
   
 7. Een aantal van die "meer dan" honderd denk ik sowieso al te weten : HMG; Sport1; BBC; RTL group en nog veel meer van die aanbieders; en wellicht nog een paar aanbieders van diensten.
   
 8. Juist. Dat vreesde ik al. Ik vind dat dus geen "andere partijen". Ik noem dat gewoon content providers en ik vind dat hetzelfde als bijvoorbeeld Planet Internet, die zelfs geen nieuws redactie meer hebben, maar daarvoor gebruik maken van content die door de redactie van Dag geleverd wordt.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina