1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ik hou me hart vast.

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door WimVriend, 17 mei 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Beste mensen,
  Ik ben al jarenlang een tevreden Multikabel klant.
  Als ik alle door mij gelezen negatieve reacties over @Home en Casema nog eens voor de geest haal, dan snappen jullie wel dat ik absoluut niet blij ben met deze combinatie. Noodgedwongen en eigenlijk te belachelijk voor woorden zal ik de prestaties van deze fusie nauwgezet gaan volgen, en als het minder wordt als bij Multikabel zal helaas de schaar erin gaan. Te zot voor woorden dat er telecom bedrijven bestaan die mensen angst aanjagen.
  Wim
   
 2. Beste mensen,

  "Ik ben al jarenlang een tevreden Casema klant.
  Als ik alle door mij gelezen negatieve reacties over @Home en Multikabel nog eens voor de geest haal, dan snappen jullie wel dat ik absoluut niet blij ben met deze combinatie. Noodgedwongen en eigenlijk te belachelijk voor woorden zal ik de prestaties van deze fusie nauwgezet gaan volgen, en als het minder wordt als bij Casema zal helaas de schaar erin gaan. Te zot voor woorden dat er telecom bedrijven bestaan die mensen angst aanjagen."

  :)

  Kortom...even wennen.....even afwachten en dan kunnen we conclusies trekken...

  Grtn

  Herman
   
 3. Hele makkelijke reactie.
  Hoe vaak is Multikabel bij kassa geweest, en hoe regelmatig zijn Casema en @Home wel niet bij Kassa behandeld i.v.m. hun slechte prestaties.
   
 4. Ik heb het geluk (?) gehad om zowel in het gebied van Casema alsmede in het gebied van Multikabel te hebben gewoond. Bij beide heb ik de totale paketten (TV, Telefonie & Internet) gehad. Ik vond beide partijen even goed en niet voor elkaar onderdoen. Ik heb bij beide wel eens te maken gehad met de helpdesk en afhankelijk van welke persoon je aan de andere kant van de lijn treft zijn beide partijen even goed/slecht. Kortom, ik persoonlijk ben niet zo bang voor negatieve effecten. Ik ga er zelfs vanuit dat er wel enige synergie zal onstaan in de loop van deze fusie.

  Ik weet het niet zeker maar volgens mij waren de verzorgingsgebieden van Casema en @Home groter dan die van Multikabel. Wellicht dat Casema en @Home daarom vaker de pineut waren??????
   
 5. Zit wat in natuurlijk, maar als je met hetzelfde aantal mensen als bijvoorbeeld Quicknet een groter gebied/meer abonnees wil verzorgen dan ..............
   
 6. Ken jij een provider die NIET bij Kassa is geweest? ;-)
   
 7. Casema is zelden bij kassa geweest en kijk voor de grap eens naar KPN die al maanden zo niet jaren al in de top drie van klachten zit bij kassa.
  Beetje vreemd om te stellen dat er telecom bedrijven zijn die je angst zouden moeten aanjagen .Welke angst ??
  Onzin lijkt mij , sinds Vrijdag heet het Ziggo en er schijnen mensen te zijn die nu al kunnen bekijken hoe alles zal draaien.
  Geef ze even tijd en als over een maand nog niet alles duidelijk is en je word er bang? van kun je alles opzeggen en kijken of het ergens anders beter is
   
 8. Zeg ik wil niet zeuren hoor maar Multikabel staat op de beste plek que kabel provider..

  En de laatste keer dat Multikabel bij Kassa is geweest was een BS verhaal over een virusscanner wat niet zou werken. Maar dat was lulkoek..

  In de Sonera tijd was het slecht maar dat is een aardige rijd geleden, ze hebben er veel aan gedaan en zijn ver gekomen.

  Ik denk dat que reputatie @home wel de meest bekende is..
   
 9. Wat is er veranderd dan sinds vrijdag?
  Volgens mij heb je nog steeds dezelfde zenders, hetzelfde modem en hetzelfde telefoonnummer.
  Technisch verandert er niets, alleen krijg je nu post van Ziggo in plaats van Multikabel...

  En de negatieve reactie over @Home en Casema? Multikabel is een kleine speler op de markt geweest, waar @Home en Casema Al grote bedrijven waren.
  Tel daar een Felix Meurders bij op en je hebt negatieve reclame.
  Want Felix Meurders is ook niet echt neutraal meer. Die probeert ook zo veel mogelijk kijkers te trekken door bedrijven af te zeiken.
   
 10. Dezelfde zenders hebben we hier helaas niet meer. Diverse zenders van het standaard digipakket zijn niet meer beschikbaar sinds vrijdag.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina