1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ziggo reclames

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door Thomas, 17 mei 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik snap niet wat de martketing gedachte is bij een Blauwe Ziggo internet site en alle oranje kleuren buiten internet zoals displays en verpakkingen. Weet iemand de achtergrond?
   
 2. Uit mijn notities van de pers conferentie :
  "Dat het logo van Ziggo verschillende frisse kleuren heeft vindt zijn uitleg in de diversiteit van de Ziggo-medewerkers (in functie, achtergrond, geografisch etc.) maar ook die van de klanten (die ook allemaal verschillend zijn en andere wensen hebben) en de producten. Deze veelkleurigheid is terug te vinden in het logo."
   
 3. Ziggo is veelkleurig. De site kan morgen ineens roze of groen zijn.
   
 4. Geef die ouwe een gehoorapparaat. Hij wil vast goed luisteren maar kan het helemaal niet. En een beetje peper in de reet zou ook geen kwaad kunnen.
   
 5. Ik kan niet zeggen dat ze me aanspreken; de nieuwe commercials. Wat is nu het imago wat Ziggo wil uitstralen: een oude, naïeve man die alles nog moet leren? Dat is wel erg bescheiden. Volgens mij schieten ze hun doel voorbij met deze campagne.
   
 6. Wat maken mensen zich toch druk over een reclame :shock:

  Los van het feit of het nu een goede reclame is, zit hij wel goed in elkaar.

  Naar mijn mening is hij 10x beter dan die van Alice..

  Thomas
   
 7. Reclames die zo vaak uitgezonden worden als die van Ziggo geven nu eenmaal veel reacties. Overigens is daarmee een deel van de campagne al geslaagd. OK, er zijn belangrijkere zaken, maar ook dit houd mensen bezig :wink:

  En wat de reclame van Alice betreft: ik denk dat de reclame van Alice uitermate effectief is. En daar gaat het om. Bij die van Ziggo betwijfel ik dat. Estetisch is de Ziggo spot wellicht mooier, maar daar gaat het bij reclame niet om. Reclame wordt niet voor in het musuem gemaakt.

  Het is all about image. Ik denk dat veel klanten liever geassocieerd worden met een frisse leuke dame gecombineerd met een hele simpele boodschap (goedkoop) dan met een wereldvreemde, saai geklede, oude man met een boodschap waar ik niks mee kan (beter luisteren? Ik wil gewoon goede diensten tegen een goede prijs. Maar daar horo je dus niets over in de spot).
   
 8. sorry, toen ik die reclame voor het eerst zag dacht ik SONERA, die hadden ook zo´n stoffig gedoe en we gaan luisteren, en ja hoor het is ook nog zo, het lijkt wel of alles weer herhaald, ofwel wanneer ga ik hopelijk weer terug naar multikabel.:evil:
   
 9. Elke keer als ik refresh heeft hij een andere kleur lijkt het. In firefox is ie blauw in ie groen
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina