1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

vraagje over gratis onderling bellen en newsserver verbeteringen nav samenvoeging?

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door volgensbartjes_nl, 17 mei 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Hallo,
  2 vraagjes:
  - het gratis onderling bellen is nu alleen nog maar met totaal pakket. maar hoe zit dat? is dit alleen als je allebij het totaal pakket hebt? of moet ik het alleen zelf hebben? en kan ik dus met mijn oude MK alles in een pakket gratis bellen naar een een ex@home klant die alleen telefonie afneemt?
  - heeft iemand enig idee? zijn er toezeggingen over de newsservers na samenvoeging? Gaan we nu misschien eens met het complete ziggo klantenbestand een goede server krijgen met meer retentie en compleetheid? nu moet ik zeggen dat MK laatste tijd al aardig op weg was...
  bedankt
  Bart
   
 2. help....wat moet ik nu weer hie rmee.ben ik echt niet gewend van MK

  Graag wil ik u/je/jullie ervan op de hoogte stellen dat ik een spamfilter heb geïnstalleerd en jullie mailadressen op de witte lijst heb gezet.
  Dit houdt in dat jullie ervan verzekerd zijn dat jullie mail bij mij aankomt.

  Indien jullie ook een spamfilter hebben, kunnen jullie het mailadres waar deze mail van verstuurd wordt op de witte lijst van jullie eigen spamfilter zetten.

  Als jullie nog geen spamfilter hebben, is SPAMfighter een goede keus. Het is een gratis spamfilter voor Outlook en Outlook Express.

  SPAMfighter is hier vandaan te downloaden:
  http://www.spamfighter.com/Pro

  Deze mail is verzonden door ondergetekende, niet door SPAMfighter.

  Met vriendelijke groet,

  Annemieke
   
 3. uhm, waarom reageer je hiermee op mijn topic? kun je beter een nieuw topic starten....
   
 4. Ik denk dat het een gevalletje forum spam is want die zelfde post was in meerdere andere topics geplaatst.
   
 5. Het persoon is aangesproken door de mods.. Is nu klaar en over..
   
 6. [/offtopic]
  ondertussen na 4 reacties misschien ook iemand die misschien weet hoe dit zit? :P
   
 7. Niet met het totaal-pakket (da's iets van digitale TV), maar bij een bundel wat nu dus een Alles-in-1 pakket heet. Met zo'n bundel-pakket bel je dus gratis naar alle ziggo-telefoons, dus onafhankelijk of die een bundel of alleen telefoon hebben. Zonder bundel bel je voor de helft van het normale tarief naar andere ziggo-telefoons.

  Nieuwsserver heeft al een prima retentie en compleetheid voor een ISP-server. De meeste groepen hebben iets van 30 dagen retentie en als je de newsclient goed instelt is de compleetheid meestal ook prima. Als dat niet zo is moet je de problemen melden in dit forum in het newsserver-deel. De beheerders van de newsserver lezen daar mee en als je voorbeelden kunt geven is daar vaak een reden of oplossing te krijgen.
   
 8. ok, met compleet pakket bedoel ik dus inderdaad telefoon, internet, radio en tv pakket wat nu weer een andere naam heeft, dus dat had ik idd mij MK, dan kan ik nu dus naar alle telefonie klanten van de 3 voormalige ziggo bedrijven gratis bellen?
  weet iemand ook hoe het zit met de herkenningstoon voor gratis bellen waar toendertijd vanuit de mgv over gesproken werd? was dat als in gegaan? en nu nog steeds?
  ik lijk namelijk wel de ene keer een andere toon te horen als de andere keer, zou mooi zijn als ik daar idd aan kan herkennen of ik gratis bel...

  dan de newsserver, idd, 30 dagen is wel lekker, laatste tijd niet erg veel ouds geprobeerd, alleen iets van 50 dagen ofzo, lukte dus idd ook niet.
  Wat ik meer bedoelde is dat ik had gehoopt dat doordat ze nu met 3 bedrijven samen zijn, en zoveel klanten hebben, dat ze dan toch misschien wel de 3 isp servers kunnen vervangen door één isp server netwerk van paidserver nivo met 100 dagen ofzo? ;)
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina