1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Software updates.

Discussie in 'Samsung DCB-9401R' gestart door nicknick, 16 mei 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Mja... je zegt dat je in @Home-gebied zit? Als je in Brabant/Limburg zit (1111), kun je het fenomeen ervaren door BBC1/BBC2 aan te zetten. Heel erg veel GAPS/Glitches (zowel in geluid als beeld) en erg veel hangen. Ik heb hier de 9401R staan en alle kabels zijn vervangen door Hirschmann kabels van de best mogelijke kwaliteit (zelfs de kabel tussen de meterkast (AOP) en de huiskamer/slaapkamer).

  Wat frappant is, is dat ik ook de H360R en zelfs 'n verrekte ouwe Nokia MediaMaster 119C geprobeerd heb, en deze twee boxen hadden wat beeld betreft nergens last van. Alles werkte perfect. De Nokia kon niet lekker met de EPG overweg, maar dat was bekend bij de gebruiker van wie de box kwam en is ook officieel onderkend door @Home (ja, naam is correct -- was voor fusie).

  De H360R had helemaal nergens problemen mee. Met behulp van een andere smartcard (van een gebruiker met HD-abo) heb ik zelfs de HD-kanalen gecontroleerd en die werden ook zonder problemen doorgegeven. Lijkt me dus erg onwaarschijnlijk dat het hier ligt. Afgezien misschien van het feit dat m'n box (de 9401 dus) af en toe erg hete voetjes krijgt (lees: 't ding wordt erg heet). Toch heb ik vrije ruimte van 30cm boven de box en links/rechts ook zoiets. Bovendien staat het ding in een NIET afgesloten kast; ventilatie genoeg dus, zou je zeggen.

  Als het ding heet wordt loopt de BER [E-6]-waarde ERG hoog op, eveneens iets waar de H360R nooit last van heeft gehad hier. Enig probleem was dat het niet MIJN H360R was... Lijkt wel alsof de 9401R 't af en toe te druk krijgt met het ontcijferen van het signaal... Als dááraan iets softwarematigs gedaan zou kunnen worden, zou ik het fijn vinden...
   
 2. Is er al iets bekend over de update die zou komen aan het einde van het jaar.
  Het is nu bijna december, zou wel fijn zijn als de update er binnenkort aankomt.
  Is er iemand die al iets meer weet?????????
   
 3. laatste update do 27 nov 2008

  ik vroeg mij af hoe de uodate gaat volgens mij gaat dit automatisch want ik heb ken nu 102 zonder iets te hoeven doen
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina