1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

wat zou u (jij) erbij willen hebben

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door johan_rene, 16 mei 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. BahnTV

  Het bovenstaande bericht had ik nog niet gelezen en enigszins geschokt zag ik zojuist een testbeeld op de satelliet ontvanger verschijnen met de tekst "Bahn TV hat die Ausstrahlung via Sat. eingestellt".

  Wat jammer! Het zal wel een centenkwestie zijn. Wat zal ik het missen, het Hobbyfilm Wettbewerb, de prachtige trajecten door de Alpen, de reportages.
   
 2. Was al een tijdje bekend trouwens. Volgens mij is het gewoon een centenkwestie alleen beseffen ze nog niet dat er een hoop kijkers (europa-breed) naar BahnTV zaten te kijken via de sat. Uiteraard heb ik een mail gestuurd daat die club om toch vooral terug te keren op de sat. Niet dat het veel zal uitmaken, vrees ik.

  Gert.
   
 3. ook ik zou graag zien dat het sci fi channel erbij kwam.
   
  • 13th Street
  • Sci Fi channel
  • Interactiefe HD Ontvangers op basis van huur (net als upc)
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 26 jul 2008

 4. Ik zit als die meuk al te bekijken op Premiere (Startrek in het duits zonder ondertiteling :shock:). Maar scifi is welkom bij Ziggo.

  Gert.
   
 5. 13th Street Sci Fi channel

  De zenders:

  13th Street
  Sci Fi channel

  Deze hadden er al lang bij moeten zitten. In plaats daarvan krijgen we alleen maar herhaal zenders zoals Misdaadnet.
   
 6. The Poker Channel (ook te ontvangen via kpn mine interactieve tv)
   
 7. Tuurlijk mag een ieder zijn idee├źn geven, maar hopelijk wordt ook gaccepteerd dat ik hier even meldt dat ik een zender met alleen maar poker onzin vind. (Net als zenders als Suus bijv.)

  Bij poker komt ook nog eens dat het in Nederland, bij mijn weten nog steeds, verboden is om om geld te spelen elders dan in een vestiging van Holland Casino, ook niet via internet. Hierdoor is alle reclame rondom poker in Nederland dus nog zinloos ook waardoor voor de zender zelf dus alle potentie verloren gaat.

  Een zender als 13th street, hoewel ook veel herhaling, zou ik persoonlijk toch de voorkeur geven.
   
 8. SCI-FI channel,living tv voor mosthaunted :))..alle sky kanalen eigenlijk zo,n beetje hehehe...
   
 9. Interactieve HD ontvangers met harddisk zoals naar het UPC idee.... voor een klein bedrag in de maand huur je die ontvanger van UPC. En daarbij komt kijken dat uitzending gemist bij UPC gratis is en bij ziggo niet! Je moet de keuze bij de klant laten, huren of kopen of een ontvanger naar eigen smaak aan kunnen schaffen en niet aan de standaard, door ziggo uitgekozen ontvangers, gebonden zijn....... verder mogen er veel en veel meer zenders bij komen..... hoe meer zender hoe meer vreugd en hoe meer afwisseling in de zenders............
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina