1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

wat zou u (jij) erbij willen hebben

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door johan_rene, 16 mei 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. hmmmmm, het mag wat kosten?
   
 2. Als ik nu naar alle apparaten kijk die er nu staan gaat het me alleen maar geld opleveren denk ik zo.
   
 3. Ik wil Sky News weer terug. Ik begrijp niet waarom die zender is verdwenen. Via de schotel is Sky News free to air, dus gratis te ontvangen.
   
 4. SkyNews natuurlijk! What else?
  Daarnaast interesseert het me niet welk kanaal het uitzend, maar er is anno 2008 nog steeds een chronisch gebrek aan mogelijkheden om NASCAR en IndyCar races echt LIVE te zien (dus niet "LIVE" a la Eurosport).
   
 5. SciFi natuurlijk, ik ben namelijk boos op Ziggo/@Home want ze zijn erg traag met onderhandeling met SciFi !!!! Dat snap ik helemaal niet.
   
 6. ze onderhandelen geloof ik over meer zenders. maarja dit kost altijd tijd als je niet op 1 lijn ligt. nee haast hebben ze er nu denk ik ook niet mee als het goed is probeeren ze nu eerst alle probleemen op te lossen en de migratie van @home te voltooien
   
 7. Ik zou graag wat engelstalige commercieele zenders zien zoals Sky, ITV en ESPN lijkt mij ook wel wat.:lol:
   
 8. Nieuwe kanalen verzoek

  Ik zou graag er bij willen hebben:
  - BBC HD (prachtige series als Dr Who en Torchwood in HD)
  - SciFi channel (zowel europese als US versie zou helemaal mooi zijn),
  - NASA TV

  Nog een opmerking: Er zijn zenders (bijv. TV Oranje en Mezzo) die via analoog gewoon te bekijken zijn maar ze zitten niet in het digitale basispakket... vinden jullie dat niet gek? Ik zou willen voorstellen dit in elk geval op te lijnen: alle analoog beschikbare kanalen ook (minimaal) digitaal beschikbaar in basispakket of eigenlijk liever nog helemaal unscrambled...

  Hierbij mij laatste punt: Ik zou willen vragen om alle kanalen die analoog ook al doorgegeven worden (=basispakket) niet langer te encrypten, het zappen gaat dan sneller en ook bij meerdere tuners heb je geen extra smartcard nodig voor "simpel" de basiszenders kijken.

  Tot zover mijn pleidooi... Ik hoop dat het helpt...

  \/\/...
   
 9. het analoge paket is niet overal het zelfd hier bijvoorbeeld geen tv oranje het digitaale paket is overal gelijk. deze verschillen komen omdat de raden wel inspraak hebben op het analoge paket en niet op het digitaal paket. en ja met di smartcards ben ik het met je een waarom voor de gratis basis een kaart maar hier zit wel iets achter want je gaat namelijk wel voor de extra karten betalen nu is dat iets van 10 euro per jaar geloof ik en de geruchten gaan dat dit 0.50 euro per maand word maar dan moet je maar even het forum doorspitten.
   
 10. goed idee

  Dat komt door dat ze geen provinciale zenders zijn, maar regionale zenders. Omroep Brabant is een provinciaal zender van Noord Brabant.
  Maar in de toekomst worden zeker ALLE regionale zenders in de digitale pakket opgenomen... maar waarschijnlijk in 2015.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 2 jun 2008
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina