1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

wat zou u (jij) erbij willen hebben

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door johan_rene, 16 mei 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. HDTV met 7 kanalen vind ik persoonlijk al behoorlijk

  1: Discovery HD
  2: NG HD
  3: Brava HD
  4: NL1
  5: History Channel HD
  6: binnenkort Eurosport HD

  en voor de liefhebber Film1 HD
  in verhouding is dit voor de zelfde prijs als een extra Digitaal pakket
  Alleen dan met een super beeld

  en ik vind het aanbod van programma's steeds beter worden

  En persoonlijk vind ik het beeld van de HD decoder met normale zenders ook veel mooier eruit zien
  Dit doordat de HD decoder veel warmere kleuren geeft dan een SD decoder
   
 2. Re:

  Persoonlijk vind ik dat nieuwe zenders iets moeten toevoegen. Van het genre mtv2 en Skynews zijn al genoeg zenders in het pakket. Ik denk niet dat ze specifiek genoeg zijn om nog iets toe te voegen ondanks dat het goede zenders zijn. Dat is mijn mening. :)

  Bijna vergeten. Misschien zou een zender als Bahn TV iets zijn.
   
 3. \

  klopt, onhaalbaar ivm rechten questie
   

 4. IK heb laatst even bij iemand gekeken in het UPC gebied. Maar dat interactieve van UPC dat lijkt mij ook wel wat. Alleen mijn vraag is nu, kunnnen alle ontvangers dat aan.... of moeten we weer naar de winkel rennen voor wat nieuws? niet te hopen...........
   
 5. Voor interactieve TV (VOD) moet je een speciale box hebben. Voor Ziggo wordt dit de inmiddels al beroemde Scientific Atlanta box. Deze is echter nu nog niet verkrijgbaar en wordt ivm testen eerst alleen in het Casema gebied beschikbaar gesteld.
   

 6. Ja dat gaat weer knaken kosten dus....... nou dan geef portie dan alvast maar aan vicky.... zo blijven we bezig met onvangers, dit is mijn 3e al!
  Zo interressant is interactieve tv (momenteel) ook weer niet.....
   
 7. Ik zou graag willen dat de Humax HD decoder leverbaar word :)
   
 8. Wat ik erbij zou willen hebben? Ik heb liever dat we een vrije keuze krijgen in welke kanalen je wel of niet wilt ontvangen. Dus geen pakketten meer maar totale vrijheid wat betreft de zenders die je wil zien. En daar aan vast natuurlijk de vrijheid om welk merk decoder ook te gebruiken die aan jouw wensen voldoet en niet de huidige, beperkte, keuze die Ziggo je voorschrijft.
   
 9. De oude Nokia en nieuwe Humaxen geven een veel warmer en beter beeld dan de samsungs en panasonics. Ik zou dan liever tot na het EK wachten. Overigens zal het ook niet lang duren dan zit een HD-tuner ingebouwd in de televisie en heb je niet eens meer een aparte ontvanger nodig. Ik zou liever een jaar of zelfs twee jaar geduld hebben met de aanschaf van HD-televisies en ontvangers!
   
 10. Ik zou graag ook met de decoder voor de TV (HD uiteraard) ook willen kunnen switchen naar het internet, over alles in 1 pakket gesproken :mrgreen:. Beetje afsandbediening met een touchscreen, denk daarbij aan de ipod touch, moet dat toch mogelijk maken, come on Ziggo, innovate!
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina