1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

nieuwe aop

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door roewy, 16 mei 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. heb nu nog een tweegats aop in de woonkamer. deze wil in veranderen in een eengats aop met daarop aangesloten een versterker om zodoende met een kabel zowel het signaal voor tv en radio naar boven te kunnen laten gaan. zag dat dit een installatiepakket is welke door Ziggo wordt geleverd. Jammer genoeg is bij mijn installatie destijds door de monteur niet op gewezen en is een cable optimizer geplaats. Heb nu een verzoek ingediend om in het bezit te komen van dit installatiepakket.

  Kreeg als reactie dat ik een nieuwe aop-doos kon kopen bij de bouwmarkt. Dit moeten ze toch niet willen? Is toch over het algemeen veel storingsgevoeliger?
   
 2. Nee dat moet je zeker niet doen, daar krijg je problemen mee.
  Heb je de klantenservice gebeld of gemailed ? Denk dat je beter even kunt bellen als het wat rustiger is, zal nu wel druk zijn ivm de overgang naar ziggo en alle problemen die er daarmee ontstaan zijn met website en usersettings en zo, maar je kunt het proberen...
   
 3. dacht al. kan toch niet de bedoeling zijn. wat ik gewoon wil is het aantal aansluitingen uitbreiden. daarvoor schijnt een 1gats-aansluiting het beste te zijn. zag dat er een complete installatiepakket voor handen is. wil tegen een redelijke prijs hier ook gewoon voor betalen, als het dan gewoon mijn eigendom is.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina