1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

TRT international (640)

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door Terra, 16 mei 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Sorry, ik had wat duidelijker aan moeten geven dat ik reageerde op Bordewolf. De TRT toezegging moet idd worden nagekomen.

  En voor de goede orde.

  Waarom moet ons als MGV voor de voeten worden gegooid dat wij sympatiseren, heulen, aandelen hebben, betaald worden, partijdig zijn, enz enz als we maar even tegen de discussie lijken in te gaan. Dan wel om het wat te temperen en trachten te nuanceren, uit te leggen of een andere gezichtshoek te laten zien. Zelfs het modereren wordt soms al uitgelegd als dienstverlening aan Ziggo. Kortom imho "shoot the messenger".
   
 2. Je hebt nu eenmaal te maken met consumenten. Consumenten kunnen kritiek hebben en soms is deze kritiek ook terecht naar een bedrijf toe.

  Het was niet de bedoeling om iemand van het MGV in een kwaad daglicht te zetten. En als dit zo overgekomen is nou jou toe. Sorry! :cry:
   
 3. Hallo, dat is het gelijkheidsbeginsel tussen mensen. Ik bedoel echt welk specifiek wetsartikel je bedoelt waarom Ziggo niet een beleid kan voeren waarin bepaalde zenders in bepaalde delen van hun verzorgingsgebied niet, en in andere wel te zijn zijn.
   
 4. Dat komt voort uit het simpele feit dat we allemaal hetzelfde betalen. Als ik jouw oordeel volg dan zou Ziggo bijvoorbeeld in het @home gebied maar 40 zenders kunnen doorgeven en in het MK-gebied 60. We betalen nu eenmaal allemaal voor hetzelfde gelijkwaardige produkt. Daar mogen dus van klant tot klant geen verschillen in zitten.

  Deze gelijkwaardigheid moet ook gelden voor paketten en noem het maar op. Je kunt het nu eenmaal niet maken de een alles te geven en alle voordelen en de ander te laten stikken.
   
 5. Even de advocaat van de duivel spelen: En waarom niet?
  Het staat Ziggo vrij om in verschillende gebieden verschillende pakketten tegen verschillende prijzen aan te bieden. Vindt je dat niet leuk/aardig/eerlijk? Dan neem je toch geen Ziggo? Niemand dwingt je hoor.

  Dat heet nou vrij ondernemerschap.

  Overigens gebeurt dit soort zaken veel vaker dan jullie denk ik in de gaten hebben. In plaatsen waar er sprake van is dat er een glasvezelnetwerk zal worden aangelegd is hetzelfde kabelabonnement opeens meer dan 10 euro per maand goedkoper. Zogenaamd een actie, maar dan wel alleen voor die ene plaats/wijk... Tuurlijk. Alles om de concurrentie maar tegen te gaan. Maar er is geen enkele wet die dat verbiedt.
   
 6. Voor de invoering van het turkse pakket voor het Ziggo / @Home gebied moet het (@home) digitaal headend eerst omgebouwd zijn. De planning is juni. Zodra het nieuwe digitaal headend actief wordt, zal het turkse pakket doorgegeven/ toegevoegd worden.
   
 7. wijs me nog eens op de 20 verschillen tussen beide gebieden
   
 8. Die zijn er niet, maar het is om even mijn punt neer te zetten (maar deze heb ik al te vaak gemaakt). Gelijkwaardigheid in de afname van produkten, pakketten e.d. moet voor Ziggo een groot goed zijn. Verschillen van plaats tot plaats of van Regio tot Regio kun je niet meer maken nu we allemaal Ziggo zijn. Ik heb mijn punt denk ik voldoende gemaakt (ik wens zelf ook niet meer in de herhaling te vallen, dat stoort me)
   
 9. Ik ben de discussie begonnen, dan wil hem ook beëindigen, TRT staat niet meer vermeld in de lijst van de standaard DTV-zenders.

  Ziggo heeft dus de lijst aangepast en kan er in theorie geen verwijten meer gemaakt worden richting Ziggo. What you see is what you get.

  Produkt wordt nu aangeboden zoals vermeld op de site. Behalve voor de @home-gebieden daar kan het Turkse-pakket (€4,95 p.m.) nog niet geleverd worden, daar is volgens mij niets op tegen.
   
 10. Gelukkig dat dit dan ook weer is opgelost:mrgreen:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina