1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Mijn Pakket is duurder!!??

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door vinnie-terranova, 16 mei 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Nee want je berekening klopt niet. Een alles-in-1 bundel bestaat uit:

  -analoge TV € 15,90
  -internet € 29,95
  -telefonie € 9,95
  totaal: € 55,80 (of 55,80-5 als je de korting op telefonie meerekent die je eerst had dus 50.80)

  Als je daar een bundel van maakt ben je dus 1 euro goedkoper uit, maar je hebt dan wel gratis digitale ontvanger, gratis onderling bellen en meer snelheid. Het digitale pakket komt daar nog eens bovenop.

  Maar aangezien jij geen analoge TV hebt van Ziggo geldt dit voor jou dus niet.
   
 2. Voor @home klanten ziet het er nu nog zo uit (in mijn geval dan)

  Analoog kabel TV Basis €15,90
  Internet Regelmatig 4000 €29,95
  TV Digitaal Basis € 0,00
  Basis Bellen € 9,95

  Totaal €55,80

  En dan de kortingen die er af gaan

  Voordeel bundel korting € 0,85
  Combinatie korting Basis bellen € 5,00

  Alles Incl. korting totaal €49,95

  Dat zal dan worden Alles-in-1 Plus van €49,95 dat is dan Incl. €15,90 voor het Analoog kabel TV basis maar dan 8Mb ipv 4MB internet.
   
 3. Klopt volgens mij niet echt... want die 2x 9,95 komt te vervallen naar 1x 9,95+ voor elke smartcard een bijdrage..

  Dus het wordt 1x 9,95 per maand
  En dan voor smartcard 1 iets van 15,- d8 ik en smartcard 2 11,- ofzo (per jaar)
  Scheelt toch een hoop in je jaarlijkse kosten:)|

  --edit--
  iets te vroeg met me praatje.. ik zie op de ziggo site dat dit op het moment nog niet zo is.. maar wordt wel zo binnen paar maanden als ik goed ben geinformeerd
   
 4. De alles 1 in bundel zonder analoge tv kost:
  € 49,85-15,90 =€ 33,95 Hierbovenop moet ik nog digitaal extra voor 9,95. Alles bij elkaar € 43,90

  Ik betaal nu:

  Heb digitaal extra € 9,95
  internet z2 € 29,95
  Telefonie € 9,95-5= € 4,95

  Totaal 49,85-4,95 = 44,90

  ook al zit ik bij Cogas, een simpele rekensom leert dat ik ook recht heb op € 1,= korting en dubbele internetsnelheid en gratis onderling bellen en een digitale decoder al was het ter compensatie dat ik niet kan genieten van alles in 1 bundel!
  In alle andere gevallen wordt ik gewoon benadeeld door Ziggo!

  Dat ik analoog niet kan afnemen wil niet zeggen dat men mij de voordelen niet moet gunnen! Hier moet met spoed een oplossing voor komen! Het kan niet zo zijn dat ik of ieder ander in het Cogas/Veendam gebied wordt uitgesloten van deze actie en niet kan profiteren van de voordelen terwijl ik per saldo hetzelfde betaald. ANALOOG KOST IMMERS NIETS MEER OF MINDER!!!

  ER MOET EEN ALLES IN 1 ALTERNATIEF KOMEN VOOR COGAS/VEENDAM-KLANTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil::evil::evil::evil::evil::evil:

  HIER BEN IK DUS NIET BLIJ MEE, BIJ @HOME NOG NOOIT MEEGEMAAKT!
   
 5. Die vergelijking hoef je niet te maken want de alles-in-1 bundel zonder analoge TV bestaat niet....

  Ik snap je frustratie, er is hier al heel veel over geschreven, ook in het verleden (niet bij @Home), maar je bent niet uniek. Er zijn verschillende gebieden in nederland waar Ziggo niet de kabel-exploitant is, maar waar ze alleen een deel van de produkten kan leveren. In Noordholland bijvoorbeeld Edam/Volendam en nog een paar, in @home en casema gebied zijn er ook een aantal plekken waar bijvoorbeeld een gemeentelijk kabelnet is. Daar kun je niet alle produkten krijgen en dus ook niet zo'n combinatie. Niet leuk, wij hebben hier vaak vragen over gesteld, maar Ziggo zegt dat een bundel alleen geldt voor analoge-tv, telefoon en internet. Ik denk dat je bij je kabel-exploitant moet klagen (Cogas in jouw geval), misschien heeft dat meer zin. Maar je hebt je punt nu al tientallen malen op dit forum gemaakt, het heeft niet zoveel zin om dat telkens weer te doen.
   
 6. Zo lang Ziggo niet met een oplossing komt zal ik het nog vaak aanhalen. Ziggo kan namenlijk wel iets doen, namenlijk deze mensen compenseren. Per saldo betaal ik nu gewoon € 1,= per maand te veel en krijg kwalitatief minderen diensten (ik kan niet gratis onderling bellen en ik krijg de dubbele internetsnelheid niet en ik krijg geen gratis decoder). Ik eis gewoon compensatie, niet meer en niet minder. Dat is gewoon mijn volste recht. Waarom moet ik meer betalen voor minder, terwijl anderen me gewoon uit kunnen lachen omdat ze minder betalen en veel meer krijgen!

  Het is misschien Calimero-gedrag maar zo zit het nu eenmaal in elkaar!

  De mensen die wel van de bundels gebruik kunnen maken,a ch ik snap dat deze zich niet druk maken, maar het zou hun sieren als ze ook opkwamen voor mensen uit Veendam en het Cogas-gebied!
   
 7. Ik snap je frustratie, maar ik denk dat de forum-bezoekers niet zitten te wachten op Bordewolf die in elk topic hetzelfde steeds schrijft. Je moet dat dan maar richting Ziggo doen, maar niet in dit gebruikers-forum. Een paar keer je punt maken is prima, maar het moet niet vervelend worden voor de forumbezoekers. Misschien wil je dus rekening houden met je mede-forumbezoekers ??? Ik wil desnoods een speciaal topic voor je openen waar jij alleen elke 10 minuten je ei kwijt kunt, maar doe dat niet in alle topics die momenteel lopen alsjeblieft want dat begint op spammen te lijken.
   
 8. Nog grappiger is dat de Ziggo-ste na een postcodecheck aangeeft dat het produkt alles in 1 wel beschikbaar is voor mijn adres, ik woon toch echt in het Cogas-gebied!

  Ik snap overigens dat mensen die zonder zorgen wel gebruik kunnen maken van deze mooi actie lak hebben aan wat ik schrijf. Maar Ziggo moet echt de Cogas-mensen OF compenseren of met Cogas om tafel dat er toch een alles in 1 pakket komt
   
 9. klagen bij Ziggo zal eerder helpen dan hier
   
 10. Cogas, da's toch ook Overijssel? Dan moet je verhuizen naar een echte stad bijv Enschede of Hengelo. Ben je gelijk klaar met Calimero. Eierdopje af en kijken maar :-P

  Gert.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina