1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Internet Z3i niet meer te bestellen of verdwenen?!

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door Sloot, 16 mei 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Wat het nog allemaal lastiger maakt is dat we maar niet weten door te dringen. In deze wordt er dus absoluut niet geluisterd. Vragen we om wat er met dit abo gaat gebeuren. "Wacht maar af", komt het op neer. "Het komt wel goed". Geen informatie dus waarmee wij op onze beurt dat zouden willen/kunnen overbrengen.
  Signaleren we dat de onduidelijkheid eigenlijk alleen maar toeneemt, valt het stil of wordt herhaald dat het "markt conform wordt aangepast".
  Blijf je doordrammen dan wordt onze berichtgeving "als toch wel erg negatief" bestempeld.
  Op dit moment zegt mijn gevoel dat er binnen het bedrijf een aantal stromingen lopen die bepaald nog niet allemaal dezelfde kant uit gaan.
  Dan nu de toezegging dat er met het nieuwe bedrijf primair naar de klanten zal worden geluisterd. Alleen werd dat meteen weer min of meer ontkracht met de opmerking dat men de komende tijd hier verder invulling aan wilde gaan geven.
  Ik kan me maar niet aan de indruk onttrekken dat de situatie wordt "gerekt" tot er een beslissing valt. Maar ondertussen krijgt men wel een stortvloed aan negatieve reacties. Ofwel ken je je doelstellingen en accepteer je deze; dan wel ken je ze niet en onderga je het maar lijdzaam. Maar al met al weten wij niet waar het nu naar toe zal gaan. Erg "open" is men in deze nog zeker niet. Maar we blijven volhouden.
   
 2. Heel goed BenJ,

  Ik bedoel maar je betaalt nu 1 maand vooruit omdat dat zo is afgesproken met de fusiepartners. Eigelijk al raar betalen voor diensten die nog niet geleverd zijn. Maar ik wil gewoon ook dan een contract zonder voorwaarden net als alle niewe abonnees van Ziggo. Ik ga het toch eens ff vragen bij ons op de uvt hoe dat allemaal zit.
  Als ik wat weet hoor je van me.
  Groetjes
  Loek
   

 3. Inderdaad een beetje verstopt dat z3i, maar als je op teletext kijkt op het info en previewkanaal, dan staat hij er gewoon netjes bij met zn 20 mb/s snelheid.......:)
   
 4. Iedereen krijgt de nieuwe voorwaarden, niet alleen nieuwe klanten, jij hebt dus ook een maandcontract, tenzij je in het laatste jaar een digitale ontvanger gratis gekregen hebt, dan zit je aan dat jaarcontract vast en als dat afgelopen is kun je gewoon per maand opzeggen.
   
 5. Bedankt voor de info Cees
  Groeten
  Loek
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina